Brazil Fazenda das Almas natural anaerobic a honey

Aj v Novom roku máme plné vrecia noviniek. Ako prvú uvádzame novinku z Brazílskej farmy Fasenda das Almas. Tento microlot je anaeróbne spracovaný, čo mu pridáva

prejsť na článok

Honey proces

Existujú štyri hlavné druhy procesov spracovania kávy po zbere úrody. Najčastejšie spôsoby spracovania kávy: Washed, Natural, Fermented a Honey (často nazývaný aj „Pulped Natural Process“, ale Honey má vyššiu koncentráciu slizu, čo je viskózna vrstva zlož

prejsť na článok

Natural Cosmetics Standard

NCS (Natural Cosmetics Standard) Prírodná kozmetická norma je certifikácia prírodných výrobkov. Norma poskytuje riešenie pre podniky, ktoré sa nechcú pripojiť k združeniu a usilovať o certifikáciu, ktorá nie je spojená s prácou združenia. Týmto spôsobom n

prejsť na článok

Trend „medových“ káv neobišiel ani našu pražiareň

Spracovanie kávovníkových zŕn má obrovský vplyv na výslednú chuť kávy a typ spracovania, ktoré daná kávovníková plantáž použije, závisí do množstva faktorov. Jedným z nich je ekonomická situácia danej farmy i klimatické podmienky krajiny.  Honey proces

prejsť na článok

Ako začal KAVAZ BRAZIL?

Rozhodnutie začať podnikať s kávou padlo začiatkom septembra 2020. Vtedy sme urobili prieskum trhu na Slovensku a okrem toho sme boli pozvaní na Veľvyslanectvo Brazílie v Bratislave pri príležitosti 100. výročia nadviazania diplomatických stykov medzi Bra

prejsť na článok

Chill and Escape in Our Natural Shelters

Be a creator of your own rest on the beach or under the trees, be at ease and stay in the privacy of your own mind for a while. At our resort you will enjoy the beauty of the nature, delicious taste of palatable dishes and breath-taking view of amazing la

prejsť na článok