Aj v Novom roku máme plné vrecia noviniek. Ako prvú uvádzame novinku z Brazílskej farmy Fasenda das Almas. Tento microlot je anaeróbne spracovaný, čo mu pridáva
Existujú štyri hlavné druhy procesov spracovania kávy po zbere úrody. Najčastejšie spôsoby spracovania kávy: Washed, Natural, Fermented a Honey (často nazývaný aj „Pulped Natural Process“, ale Honey má vyššiu koncentráciu slizu, čo je viskózna vrstva zlož
prejsť na článokNCS (Natural Cosmetics Standard) Prírodná kozmetická norma je certifikácia prírodných výrobkov. Norma poskytuje riešenie pre podniky, ktoré sa nechcú pripojiť k združeniu a usilovať o certifikáciu, ktorá nie je spojená s prácou združenia. Týmto spôsobom n
prejsť na článokRozhodnutie začať podnikať s kávou padlo začiatkom septembra 2020. Vtedy sme urobili prieskum trhu na Slovensku a okrem toho sme boli pozvaní na Veľvyslanectvo Brazílie v Bratislave pri príležitosti 100. výročia nadviazania diplomatických stykov medzi Bra
prejsť na článokBe a creator of your own rest on the beach or under the trees, be at ease and stay in the privacy of your own mind for a while. At our resort you will enjoy the beauty of the nature, delicious taste of palatable dishes and breath-taking view of amazing la
prejsť na článokIdeal combination of natural ingredients for beautiful and healthy skin 100% people and nature friendly. Comprehensive care directly from Italy.
prejsť na článok