Broskyňový pie s pekanovými orechami

Broskyňový pie s pekanovými orechami CESTO 170 g špaldovej múky 30 g kokosového cukru štipka soli 225 g margarínu 2 PL studenej vody NÁPLŇ 3 PL a 1 hrsť kokosového cukru 2 PL škrobu štipka soli 2 ČL škorice 900 Čítať viac

prejsť na článok

Chutné jesenné recepty

Jeseň nám ponúka množstvo lahodných plodov, z ktorých dokážeme pripraviť úžasné pokrmy. Počnúc hroznom, jablkami, hruškami, slivkami, pokračujúc, hubami, tekvicou, baklažánom, rúžičkovým kelom, gaštanmi, orechmi a mnohých iných. Poďme sa pozrieť na zo

prejsť na článok

Sex on the beach História a receptúra

Príbehov o vzniku tohto obľúbeného long drinku je viacero a keďže pre väčšinu slovenských barmanov sú neznáme, rozhodli sme sa vám priblížiť jeho pravdepodobný pôvod a originálnu receptúru. Neskôr Vám predstavíme tiež barmanov, z ktorých každý vám ponúka

prejsť na článok

TRADIČNÉ VIANOCE PODĽA PÚCHOVSKÉHO KRONIKÁRA

Každý región (aj na Slovensku) prežíval v minulosti vianočné sviatky a tradície trochu inak. Niektoré zvyky boli rovnaké alebo podobné, iné sa zásadne líšili. Prečítajte si riadky o Vianociach v Púchove tak, ako ich pred cca 85 rokmi zapísal púchovský kro

prejsť na článok

SOUL COUTURE

Táto značka je malou záhadou. Kde sa vzala, tu sa vzala, náhle je tu a je to tak dobre. Ale zvedavosť mi nedala skúsiť o nej niečo vyštrachať, aj keď to nie je také jednoduché. Zdá sa, že sa rozhodli reprezentovať sa pomerne stroho predovšetkým samotnými

prejsť na článok

RECENZIA: Scitec 100% Whey Protein Professional

Scitec 100% Whey Protein Professional je srvátkový proteín, v ktorom sú pridané extra prídavky aminokyselín a tráviacich enzýmov. Tento druh proteínu obsahuje 77 % bielkovín s nízkym obsahom tukov a laktózy. Odporúča sa najmä pre športovo založenýc

prejsť na článok