Brúska na nože HCK-186: 3 stupne brúsenia: jemné a hrubé ostrenie a ostrenie pre keramické nože

Cena: 4 €Brúska na nože HCK-186: 3 stupne brúsenia: jemné a hrubé ostrenie a ostrenie pre keramické nože3 stupne brúsenia: jemné ostrenie, hrubé ostrenie a ostrenie pre keramické nožeProtišmyková spodná časť pre lepšiu stabilituErgonomický tvar pre bezpečné používanieCelková dĺžka: 20 cmDĺžka brúsne časti: 6 cm

prejsť na článok

Novinka -nože značky LINDER

V ponuke nože od nemeckého výrobcu zo Solingenu značky LINDER. Skvelé vyskakovacie nože, high quality dýky a lovecké nože od renomovaného výrobcu zo Solingenu.

prejsť na článok

NOVINKA V PONUKE - nože EICKHORN

NOŽE EICKHORN Nože Eickhorn sú produktom tradičného nemeckého nožiarstva zo Solingenu.

prejsť na článok

Trojhranný pilník Freed Tools 8“ na ostrenie pílových listov a kotúčových píl

Cena: 2 €Trojhranný pilník Freed Tools 8“ na ostrenie pílových listov a kotúčových pílPilník na ostrenie pílových listov a kotúčových pílErgonomická rukoväťProtišmyková úpravaDĺžka: 20 cm

prejsť na článok

Starostlivosť o japonské kuchynské nože

Japonské kuchynské nože sú špičkovým pomocníkom každého domáceho ako aj profesionálneho kuchára. Na to aby nože dobre slúžili roky je potrebné dodržiavať niekoľko základných pravidiel: 1. Nôže nikdy neumývajte v umývačke riadu agresívne chemikálie a blíz

prejsť na článok

Brúsenie japonských nožov

Bez ohľadu na to z akej ocele je nôž vyrobený, skôr či neskôr je nutné ho nabrúsiť. Japonské nože sú charakteristické ostrosťou, ktorá je výsledkom okrem iného ich brúsenia. Nože je ideálne brúsiť priebežne, najlepšie však skôr ako sa stanú pritupé, vtedy

prejsť na článok