Vyskúšajte super ostré japonské nože KAI. Damaškové kuchynské nože a sady kuchárskych nožov, brúsky na nože či nože na sushi.
Určite sa vám aspoň raz v živote stalo, že ste potrebovali kúpiť darček a vás nič nenapadá. Pekný, možno aj luxusný ale stále praktický darček pre manžela či manželku na vianoce či okrúhliny. Alebo darček pre dlhoročného kolegu ktorý odchádza do dôchodku,
Bez ohľadu na to z akej ocele je nôž vyrobený, skôr či neskôr je nutné ho nabrúsiť. Japonské nože sú charakteristické ostrosťou, ktorá je výsledkom okrem iného ich brúsenia. Nože je ideálne brúsiť priebežne, najlepšie však skôr ako sa stanú pritupé, vtedy
Shun Premier Tim Mälzer Minamo Novinkou pre je nová prémiová séria Shun Premier Tim Mälzer Minamo, ktorá tvorí úplne novú prémiovú triedu kuchynských nožov KAI. Celá séria je charakteristická konceptom Tima Malzera, špičkového nemeckého kuchár
Japonské kuchynské nože sú špičkovým pomocníkom každého domáceho ako aj profesionálneho kuchára. Na to aby nože dobre slúžili roky je potrebné dodržiavať niekoľko základných pravidiel: 1. Nôže nikdy neumývajte v umývačke riadu agresívne chemikálie a blíz
V apríli 2015 v relácii Kassensturz švajčiarska štátna televízia SRF v náročnom teste otestovala 12 kuchynských nožov rôznych, aj prémiových značiek. Jury zložená z profesionálnych kuchárov a špecialistov na brúsenie a výrobu nožov hodnotila nože podľa ic
Značka KAI vznikla v roku 1908 v Japonskom meste Seki (prefektúra Gifu) a už viac ako 100 rokov sa špecializuje na produkciu mimoriadne ostrých a kvalitných kuchynských nožov. Mesto Seki je preslávené svojou 800 ročnou tradíciou výroby špičkových samurajs