Cestovný ruch spája: Trenčín a Český Krumlov v úzkej spolupráci!

Novým partnerským mestom Trenčína bude juhočeské mesto Český Krumlov. Trenčianske mestské zastupiteľstvo schválilo zmluvu o partnerstve a spolupráci Príspevok Cestovný ruch spája: Trenčín a Český Krumlov v úzkej spolupráci! je zobrazený ako prvý na Square Trenčín.

prejsť na článok

Cestovný ruch na hornej Nitre zastreší nové regionálne informačné centrum

Vytvorením centra sleduje OOCR zjednotenie prezentácie celého regiónu a pomocou vlastného rozpočtu a štátnej dotácie chce podporiť aktivity, podnikateľov a samosprávy v regióne.

prejsť na článok

Pandémia v roku 2020 zastavila cestovanie

Rok 2020 mal byt jedným z najlepších rokov pre celý cestovný ruch za posledné roky. Ako to celé dopadlo vieme všetci. Zopakovať smutný scenár, aký nám diktovala pandémia by bolo na vydanie knihy a nie…

prejsť na článok

Letný rozvrh MHD Trenčín: Školské prázdniny prinesú zmeny!

Informujeme cestujúcu verejnosť MHD Trenčín, že počas letných školských prázdnin, od 1. júla do 31. augusta 2024, budú Príspevok Letný rozvrh MHD Trenčín: Školské prázdniny prinesú zmeny! je zobrazený ako prvý na Square Trenčín.

prejsť na článok

Trenčín v rokovaniach o zapojení do integrovaného dopravného systému!

Mesto Trenčín bude pokračovať v rokovaniach o podmienkach zapojenia sa do integrovaného dopravného systému, ktorý je spustený na Príspevok Trenčín v rokovaniach o zapojení do integrovaného dopravného systému! je zobrazený ako prvý na Square Trenčín.

prejsť na článok

Vo FN Trenčín urobili v roku 2023 viac ako 20.000 operácií

V ambulanciách Fakultnej nemocnice (FN) Trenčín vyšetrili a ošetrili v minulom roku takmer 180.000 pacientov.

prejsť na článok