Letný rozvrh MHD Trenčín: Školské prázdniny prinesú zmeny!

Informujeme cestujúcu verejnosť MHD Trenčín, že počas letných školských prázdnin, od 1. júla do 31. augusta 2024, budú Príspevok Letný rozvrh MHD Trenčín: Školské prázdniny prinesú zmeny! je zobrazený ako prvý na Square Trenčín.

prejsť na článok

Prázdniny sa skončili, začína sa nový školský rok. Aké počasie prinesú nasledujúce dni?

Rodičia sa tešia, školopovinné deti zrejme až tak veľmi nie. Nič to však nezmení na tom, že od pondelka 4. septembra sa začína nový školský rok. A čo na to počasie?

prejsť na článok

Jarné prázdniny

Od dnešného dňa si takmer všetci žiaci užívajú prázdniny. Takmer všetci preto, lebo niektorí majú denne tréningy, intenzívnejšie ako v bežné pracovné dni. Iní sa zas pripravujú na súťaž, na prijímačky, na skúšky. Všetkým však prajeme dostatok oddychu a ve

prejsť na článok

Trenčín v rokovaniach o zapojení do integrovaného dopravného systému!

Mesto Trenčín bude pokračovať v rokovaniach o podmienkach zapojenia sa do integrovaného dopravného systému, ktorý je spustený na Príspevok Trenčín v rokovaniach o zapojení do integrovaného dopravného systému! je zobrazený ako prvý na Square Trenčín.

prejsť na článok

Prázdniny

Všetkým študentom, rodičom aj pedagógom prajeme pekné leto, plné nových zážitkov a oddychu. Ak by sa predsa len niečo dialo, sme tu pre vás, pre všetkých. A ak nie, je tu projekt JE OK, AK NIE SI OK The post Prázdniny appeared first on SOŠT Vranovská.

prejsť na článok

Denný letný tábor

Denný letný tábor 10.7. -14.7.2023 8:00 16-00 / deti od 7 do 12 rokov Info: Ing. Emília Kupcová 0905 338 7775, [email protected] Informácie pre rodičov (pdf) Prihláška na denný detský tábor (pdf) Vyhlásenie zákonného zástupcu o zdravotnom stave d

prejsť na článok