Chemické rukavice nová norma EN 374:2016

Rukavice na ochranu proti chemikáliám nás pri práci chránia pred vážnym a častokrát nezvratným rizikom poškodenia pokožky alebo zdravia. Chemikálie sa cez pokožku dostávajú priamo do tela, kde pomaly ale iste poškodzujú vnútorné orgány. Tento proces nemusí byť viditeľný ihneď, môže sa odzrkadliť až neskôr. Keď začnete pociťovať zdravotné problémy môže byť už neskoro. Preto je správny výber tohto ochranného prostriedku nesmierne dôležitý a odporúčame Vám ho zveriť odborníkom alebo akreditovaným bezpečnostným technikom.

prejsť na článok

Zimné pracovné rukavice: Ako vybrať dobré pracovné rukavice na zimu?

S príchodom zimy sa mení aj šatník, ktorý potrebujeme pri práci vonku. Zimné pracovné potreby sa vzťahujú aj na rukavice, keďže mať pevný úchop a zároveň mať suché ruky je základ. Ako si vybrať najlepšie zimné pracovné rukavice?

prejsť na článok

Získajte rukavice Cerva výhodnejšie a nakupujte v balíkových zľavách

Pracovné rukavice Cerva patria medzi najpredávanejšie a určite aj najznámejšie. Klasické poctivé pracovné rukavice na rôzne práce môžete získať aj výhodnejšie. Využite nákup celého balenia a získate zľavu od 10% do 15%.

prejsť na článok

Novinky v normách ochrannej obuvi EN ISO 20345

Pracovná a bezpečnostná obuv prechádza v súčastnosti mnohými zmenami či už po dizajnovej alebo materiálovej stránke. Novým trendom sa stáva funkčnosť a pekný vzhľad čomu sa museli prispôsobiť aj nové európske normy. Poďme sa pozrieť detailnejšie na to, čo

prejsť na článok

Švédske rukavice Tegera vo výhodnej cene: Zľava 15% na skladové modely

Využité výhodnú ponuku a získajte prémiové rukavice Tegera v zľavnenej cene. Akcia sa vzťahuje iba na skladové modely a trvá do vypredania zásob.

prejsť na článok

Uvex a HexArmor vypredávajú rukavice: Získajte prémiovú kvalitu za jedinečné ceny!

Získajte prémiové pracovné rukavice za bezkonkurenčné ceny. Nemecký uvex vypredáva skladové zásoby za fantastické ceny. Niektoré produkty vypredáva aj americký HexArmor.

prejsť na článok