Tieto syrové žemličky (číta sa: pau dži kejžu) pôvodom zBrazílie sú veľmi obľúbenou náhradou klasického pečiva už aj na Slovensku. Základnou surovinou tejto pochúťky je tapioková múka vyrábaná z hľuzy manioku. Ďalšie suroviny na recept sú vajíčka, mlieko, olej, soľ aparmezán alebo iný syr podľa chuti. Jednoduché, však? Sčím akedy podávať Pao de Queijo? Pao []
Tieto syrové chlebové pampúšiky, ktoré sú vlatinskej Amerike niečo také známe a bežné, ako unás šišky si môžete pripraviť aj vy doma. Ponúkame vám 2 možnosti ako si ich pripraviť. 8 krokov ako si doma upiecť Pão de queijo Predhrejeme si rúru na 175 stupňo
Nápad vytvoriť pekáreň, kde by sa vyrábalo Pão de queijo vznikol ešte vBrazíli, keď majiteľka tejto pekárne tento produkt ochutnala azamilovala si ho. Výrobňabezlepkového mrazeného pečiva vznikala vroku 2018 2019 v Prešove. Vo svojich začiatkoch sa v 201