Čoho sa tma bála

Tma je pre deti zvyčajne nepríjemná, ba až strašidelná. Často sa jej veru boja. To však netušia, že strach, a to veľký má aj samotná tma.... Príspevok Čoho sa tma bála je zobrazený ako prvý na ROZPRÁVKOVANIE.

prejsť na článok

Z čoho sú vyrobené žuvačky?

Viete, z akých surovín sa žuvačky vyrábajú? Príspevok Z čoho sú vyrobené žuvačky? je zobrazený ako prvý na www.pribehypotravin.sk.

prejsť na článok

Z čoho sa skladá to, čo jeme?

Po prečítaní zloženia výrobku sa často dozvieme zaujímavé veci.

prejsť na článok

Podľa čoho vyberať?

Podlahové krytiny pôsobí esteticky, s koberci sa výrazne zlepšujú akustické aj tepelné vlastnosti interiéru, sú teplé, mäkké a príjemné na dotyk,  pôsobí v interiéri útulne a pomáhajú udržať teplo v miestnosti, čím dochádza k úspore energie. Tieto sú ceno

prejsť na článok

Persefona

Tento príbeh nie je fikcia. Nikdy nezabudnem na 7. júl 2002 a správu na telefóne: „Andrea mala nehodu. Neprežila ju. Ani Abigail“. Druhého mája by mala 50 rokov.Andrea. Jej meno nemením. Moja spriaznená duša od dievčenských čias. Oslnivo krásna a predsa n

prejsť na článok

Chov sliepok

Chceli by ste vedieť aký je rozdiel medzi vajcom, od sliepky z výbehu alebo od sliepky, ktorá je chovaná v klietkach? V nasledujúcom článku si priblížime v akých podmienkach vlastne žijú, z čoho si hneď spravíte vlastný názor.

prejsť na článok