Colette a Gašperov Mlyn: Unikátna degustačná večera plná nezabudnuteľných chutí

Colette a Gašperov Mlyn: Unikátna degustačná večera plná nezabudnuteľných chutí Colette Pred pár týždňami sa v reštaurácii Colette uskutočnila degustačná večera plná vyberaných chutí. o tento gastronomický zážitok sme sa postarali spoločne s reštauráciou Gašperov Mlyn, ktorá sa, rovnako ako Colette, dlhodobo umiestňuje na prvých priečkach rebríčkov najlepších reštaurácií. Pozrite sa, ako môže vyzerať dokonalá harmónia francúzskej a slovenskej gastronómie. Nápad na degustačnú večeru v nás dozrieval niekoľko mesiacov. Spojiť to najlepšie z francúzskej a slovenskej kuchyne nie je jednoduché a my sme chceli, aby bol výsledok naozaj dokonalý. Príprava tohto nezabudnuteľného večera prebiehala niekoľko týždňov my sme ladili aj tie najmenšie detaily. „Myšlienka tejto degustačnej večere vznikla z našej túžby spolupracovať s ďalšími špičkovými šéfkuchármi v regióne a podeliť sa o naše kulinárske zážitky. Dlhodobo obdivujeme prácu šéfkuchára z Gašperovho Mlyna, renomovanej gastronomickej reštaurácie na Slovensku. Inšpirovala nás naša spoločná vášeň pre kvalitné suroviny a inovatívne varenie. Bolo úžasné spojiť naše talenty a ponúknuť hosťom jedinečný kulinársky zážitok, ktorý predstavuje to najlepšie z oboch našich kulinárskych filozofií, zhodujú sa majitelia reštaurácie Colette.           Zobraziť tento príspevok na Instagrame                       Príspevok, ktorý zdieľa Colette | Modern French Cuisine (@colette.jadore) Jedinečná degustačná večera Výsledkom našej práce bolo 8-chodové menu pozostávajúce z tých najlepších pokrmov z oboch kuchýň. Hostia, ktorí sa degustačnej večere zúčastnili, si mohli vychutnať špeciality ako tart z fermentovanej mrkvy či pstruh s pestom z podtatranských byliniek. Súčasťou degustačného menu bol aj chlieb s bryndzou z kozieho mlieka, raviola z langusty či treska s mušľami a špargľou. Na stoloch nechýbali ani exkluzívne sladké špeciality ako marinované jahody či canelé s rebarborou. Bola to neoceniteľná príležitosť vymeniť si nápady, techniky a pohľady s iným vysoko uznávaným šéfkuchárom. „Hosťom sme chceli ponúknuť tie najlepšie produkty. Preto sme vybrali suroviny, ktoré sú nielen najvyššej kvality, ale predstavujú aj kulinárske tradície oboch našich reštaurácií. Úzko sme spolupracovali s miestnymi dodávateľmi a experimentovali sme s rôznymi technikami, aby sme vytvorili jedlá odrážajúce oba naše štýly. Výsledkom je menu, ktoré spája kreativitu s tradíciou a ponúka harmonickú zmes chutí z rôznych prostredí. Počas celej večere bolo podávaných 6 slovenských vín, ktoré špeciálne napárovali someliérske esá Slavomíra Raškovič a Antoine Corto Guichard z Colette. Hostia si spoločne s vynikajúcim jedlom vychutnali víno Noria z Château Rúbaň, Pinot Noir z vinárstva Domin & Kušický, ako aj Ordinarium z vinárstva Víno Vdovjak. Ak chcete zažiť aj vy nezabudnuteľný večer s degustačným menu, sledujte naše sociálne siete. Včas sa dozviete o ďalších pripravovaných akciách. Už teraz pre vás pripravujeme ďalšie gastronomické zážitky. Príspevok Colette a Gašperov Mlyn: Unikátna degustačná večera plná nezabudnuteľných chutí je zobrazený ako prvý na Colette napísal/a Alexandra

prejsť na článok

TOP darček pre gurmána: Darčekový poukaz do reštaurácie

TOP darček pre gurmána: Darčekový poukaz do reštaurácie Colette Hľadáte dokonalý darček pre milovníka dobrého jedla a kvalitného vína? Darujte mu darčekový poukaz do reštaurácie a potešte jeho chuťové poháriky. V našej francúzskej reštaurácii zažije obd

prejsť na článok

Catering na svadbu: Všetko, čo potrebujete vedieť pred jeho výberom

Catering na svadbu: Všetko, čo potrebujete vedieť pred jeho výberom Colette Catering a svadba idú ruka v ruke. Ak vás v blízkej dobe čaká váš veľký deň, iste si kladiete mnoho otázok. Podľa čoho vybrať catering na svadbu? Kedy je vhodná doba na jeho reze

prejsť na článok

Obrovský úspech Colette. Reštaurácia získala ocenenie Gurmán Award 2024

Obrovský úspech Colette. Reštaurácia získala ocenenie Gurmán Award 2024 Colette Ocenenia Gurmán Award udeľoval bedeker Gurmán na Slovensku za výbornú gastronómiu a reštauračné služby. Reštaurácia Colette, ktorá sa radí medzi TOP podniky v Bratislave, si

prejsť na článok

Vianočný firemný večierok vo francúzskej reštaurácii: V Colette zažijete nezabudnuteľnú firemnú oslavu

Vianočný firemný večierok vo francúzskej reštaurácii: V Colette zažijete nezabudnuteľnú firemnú oslavu Colette Firemná večera v autentickej reštaurácii je skvelým spôsobom, ako dať vašim zamestnancom a kolegom najavo, že si vážite ich prácu. Vianočný fi

prejsť na článok

Najlepší steak Bratislava? Jedine v Colette

Najlepší steak Bratislava? Jedine v Colette Colette Kde si vychutnáte najlepší steak? Bratislava je plná luxusných reštaurácií, no len v Colette si vychutnáte spojenie jedinečnej francúzskej atmosféry a dokonalého gastronomického zážitku. S príchodom nov

prejsť na článok