Najlepší steak Bratislava? Jedine v Colette

Najlepší steak Bratislava? Jedine v Colette Colette Kde si vychutnáte najlepší steak? Bratislava je plná luxusných reštaurácií, no len v Colette si vychutnáte spojenie jedinečnej francúzskej atmosféry a dokonalého gastronomického zážitku. S príchodom nového šéfkuchára sa naše menu rozrástlo o ďalšiu špecialitu, teraz si u nás vychutnáte tradičný rib-eye steak s pravou francúzskou omáčkou Béarnaise. Hľadáte steak house v Bratislave? Navštívte Colette. J´adore! Rib eye steak je jeden z najznámejších a najobľúbenejších druhov steakov. Mäso pochádzajúce z rebrovej oblasti je známe svojou výnimočnou chuťou a šťavnatosťou. Vďaka vysokému obsahu tuku je rib eye steak mimoriadne chutný. „Rib eye steak je robený z rib eyu (vysoká roštenka) z plemena kráv Angus z Uruguaju. Tento steak je výborný najmä kvôli svojej jemnej štruktúre a mramorovaniu tuku v mäse, ktoré zaručuje výraznú mäsovú chuť, vysvetľuje šéfkuchár Jakub Bíro. Tuk sa pri varení rozpúšťa, čo dodáva mäsu bohatú chuť a typickú jemnosť. Ak si chcete dopriať najlepší steak, Bratislava a naša reštaurácia Colette je tým pravým miestom. Dokonalo šťavnaté mäso vám pripraví náš šéfkuchár Jakub Bíro. Najlepší steak Bratislava Kráľ steakov. Aj s takým označením rib eye steaku sa môžete stretnúť. Aby ste si aj vy mohli vychutnať kráľovskú pochúťku, na príprave steaku si v Colette dávame záležať. U nás sa budete cítiť ako pri návšteve prvotriedneho steak house v zahraničí. Na stôl vám tak príde vynikajúci kus vyzretého, šťavnatého a dokonalo dochuteného mäsa. „Pri jeho príprave je použitých niekoľko kľúčových techník, ktoré sú nevyhnutné pre to, aby sme z daného kusu mäsa využili všetok jeho potenciál a dopriali taj našim hosťom ten najlepší zážitok zo steaku,“ približuje šéfkuchár, ktorý dodáva, že spoločne so steakom si v Colette vychutnáte aj kus pravej francúzskej atmosféry. „V Colette ponúkame kvalitné mäso, ktoré pripravujeme s láskou a presne tak, ako to máme radi.“ Zobraziť tento príspevok na Instagrame Príspevok, ktorý zdieľa Colette | Modern French Cuisine (@colette.jadore) Rib eye steak v reštaurácii Colette podávame s francúzskou steakovou omáčkou Béarnaise, ktorá je jednou z najznámejších a najobľúbenejších omáčok v kulinárskom svete. Omáčka Béarnaise pochádza z oblasti Béarn a považuje sa za „dcéru“ známej omáčky Hollandaise, rozdiel je len v dochutení. Táto famózna omáčka je vyrobená z prepusteného masla, vaječných žĺtkov, bieleho vínneho octu a byliniek. Jej chuť je jemná a dokonalo sa hodí práve k šťavnatým steakom. Spoločne so steakom si u nás vychutnáte aj tradičné francúzske hranolky pripravené podľa originálneho receptu. Áno, skutočne sú dvakrát smažené. Iba tak totiž kuchár docieli chuť, ktorú si po ochutnaní zamilujete. „Omáčka Béarnaise je, úprimne a jednoducho povedané, moja najobľúbenejšia omáčka k hovädziemu steaku. Je to proste to, ako to ja mám najradšej – jemne kyslá krémová plus vôňa estragónu a trebulky.to je TOP,“ neskrýva nadšenie kuchár. Aj vám už sa začali zbiehať slinky? Neváhajte a urobte si rezerváciu hneď teraz. Už zajtra si u nás môžete vychutnať najlepší rib eye steak s omáčkou Béarnaise a domácimi hranolkami. J´adore! Rezervovať stôl Alexandra Príspevok Najlepší steak Bratislava? Jedine v Colette je zobrazený ako prvý na Colette napísal/a Alexandra

prejsť na článok

TOP darček pre gurmána: Darčekový poukaz do reštaurácie

TOP darček pre gurmána: Darčekový poukaz do reštaurácie Colette Hľadáte dokonalý darček pre milovníka dobrého jedla a kvalitného vína? Darujte mu darčekový poukaz do reštaurácie a potešte jeho chuťové poháriky. V našej francúzskej reštaurácii zažije obd

prejsť na článok

TOP vína na párovanie k steaku. Tieto druhy odporúča náš someliér Corto

TOP vína na párovanie k steaku. Tieto druhy odporúča náš someliér Corto Colette Aké víno sa hodí k steaku? Druhy s výraznejším podielom tukovej vrstvy sa veľmi dobre párujú s bohatými, plnými a výraznými červenými vínami. Ktoré to sú? To vám prezradí náš

prejsť na článok

Catering na svadbu: Všetko, čo potrebujete vedieť pred jeho výberom

Catering na svadbu: Všetko, čo potrebujete vedieť pred jeho výberom Colette Catering a svadba idú ruka v ruke. Ak vás v blízkej dobe čaká váš veľký deň, iste si kladiete mnoho otázok. Podľa čoho vybrať catering na svadbu? Kedy je vhodná doba na jeho reze

prejsť na článok

Catering Bratislava: 5 TOP tipov pre úspešný catering služby.

Catering Bratislava: 5 TOP tipov pre úspešný catering služby. Colette Či už plánujete svadbu, oslavu, alebo firemnú akciu, kvalitný a chutný catering je základom úspechu. Dobré jedlo a víno totiž dokáže hotové zázraky. Kde hľadať najlepší catering Bratis

prejsť na článok

Obrovský úspech Colette. Reštaurácia získala ocenenie Gurmán Award 2024

Obrovský úspech Colette. Reštaurácia získala ocenenie Gurmán Award 2024 Colette Ocenenia Gurmán Award udeľoval bedeker Gurmán na Slovensku za výbornú gastronómiu a reštauračné služby. Reštaurácia Colette, ktorá sa radí medzi TOP podniky v Bratislave, si

prejsť na článok