Cukrárka Barbora Puškáčová: V kuchyni Michelinskej reštaurácie je zhon, pauzy sú krátke a občas lietajú aj taniere

Cukrárstvo študovala v Paríži. Sladké umenie priniesla aj do Bratislavy

prejsť na článok

Wisteria Books (Barbora Kardošová)

Barbora Kardošová vytvorila mimoriadne pútavú sériu Traja kamoši. Okrem toho, že je spisovateľka, vlastní a koordinuje vydavateľstvo audiokníh s názvom Wisteria Books. V detských príbehoch je tak skutočnou odborníčkou.  The post Wisteria Books (Barb

prejsť na článok

Chutný baklažán

Baklažán si v poslednej dobe v našej kuchyni, ale aj na grilovačkách získava čoraz väčšiu popularitu. Táto plodina, ktorá má občas jemne horkú chuť, kvitne na fialovo. Je samoopelivou rastlinou, z ktorej konzumujeme len plody.

prejsť na článok

YDF Participant selection lottery

The selection was made in accordance with the Rulebook of YDF. Lottery recording 0:00/1Video from the live lottery selection (3.9.2024)Selected participants for SlovakiaTereza K.Polina Y.Martin P.Drius K.Klra K.Substitutes:Marco N.Lucia C.Samuel S.Selecte

prejsť na článok

Aj zemiaky sú veľmi zdravé - časť 2

Zemiaky pripravujeme veľmi často, ako prílohu k mnohým jedlám a na mnoho spôsobov. Tvoria dôležitú a základnú časť našej kuchyne. Občas sú trošku nestálou plodinou, napríklad keď nám začnú klíčiť priamo „v kuchyni“ (aby ste tomu predišli, vložte do vrecka

prejsť na článok

Aj zemiaky sú veľmi zdravé - časť 1

Zemiaky pripravujeme veľmi často, ako prílohu k mnohým jedlám a na mnoho spôsobov. Tvoria dôležitú a základnú časť našej kuchyne. Občas sú trošku nestálou plodinou, napríklad keď nám začnú klíčiť priamo „v kuchyni“ (aby ste tomu predišli, vložte do vrecka

prejsť na článok