Dááájte misky dróóótovááááť!Dňa 28.5.2022 prijal k nám pozvanie pán Ján Klein. Deti z myškovej a žabkovej triedy oboznámil s vlastnosťami, ohybnosťou, postupom pri spracovaní a práci s drôtom. Dievčatám vyrobil prstienky a chlapcom prívesky na odplašenie "príšer"Pánovi Kleinovi ďakujeme za strávený čas s deťmi.
Návšteva keramickej dielne v PolomkeKrúžok Výletníček zahájil svoju činnosť výletom do keramickej dielne Moniky a Stanka Bullovcov na Polomke. Deti tu prežili neopakovateľnú sobotu pri práci s hlinou. Monika a Stanko sú nielen šikovní a tvoriví umelci, al
prejsť na článokZvonka chrumkajú a vnútri sú jemné a vláčne. S cestom sa výborne pracuje a na plechu ich máte pripravené za 5 minút, žiadne robenie každej buchtičky zvlášť. Čo budeme potrebovať: CESTO 170 ml mlieko 3,5% 70 gram trstinový cukor 15 gram čerstvé droždie 10
prejsť na článokMnohí majitelia domácich zvierat sa mylne domnievajú, že pri kŕmení ich psa postačí akákoľvek stará miska na jedlo alebo vodu. Pravdou je, že sortiment dostupných misiek a kŕmidiel je rovnako široký a rozmanitý ako plemená psov a správna miska pre jednéh
Ak milujete ľahké, no zároveň lahodné krémy a kávu s kvapkou alkoholu, zdravé tiramisu plné bielkovín je dezert, ktorý musíte vyskúšať. Slovenský preklad tohto tradičného talianskeho dezertu „vezmi si ma" vystihuje presne to, čo po jeho jednoduchej prípr
prejsť na článokDezerty často vyžadujú použitie rozpustenej čokolády. Je potrebná na ganache, krém, cesto a jednoducho na zdobenie hotových dezertov. Existuje mnoho spôsobov, ako roztopiť čokoládu: zohriať v mikrovlnnej rúre, roztopiť v hrnci na miernom ohni a podobne. K
prejsť na článok