Ingrediencie: 155 ml jablčného octu90 g horčičných semienok3 g sušeného zázvoru3 g mletého čierneho korenia2 strúčiky cesnaku3 pl meduSoľ Postup: V miske zmiešame jablčný ocot, horčične semienka, soľ, zázvor a čierne korenie. Misku zakryjeme potravinárskou fóliou a necháme pri izbovej teplote postáť 12 hodín. Po 12 hodinách pridáme med a cesnak, ktorý sme si pretlačili alebo nastrúhali na jemnom strúhadle. Takto pripravenú zmes rozmixujeme v mixéri a preložíme do zaváracích pohárov aspoň 48 hodín pred podávaním. V chladničke nám takto pripravená horčica vydrží 3 mesiace. Tip na záver: Jemnosť horčice záleží od dĺžky mixovania ak chcete horčicu hrubozrnnú, stačí mixovať par sekúnd a ak hladšiu, čas mixovania bude dlhší. Recept vznikol v spolupraci s Kaufland SlovenskoThe post Domáca horčica first appeared on Pán Tymián.
Nová domáca fantasy o pomste, ktorá zaslepuje, ale aj o láske, ktorá by možno dokázala liečiť, pochádza z pera známej slovenskej spisovateľky Kataríny Soyky.
prejsť na článokDomáca fotovoltická elektráreň montáž solárnych panelov na rodinnom dome so sedlovou strechou pri Rožňave. Montáži a inštalácii predchádzala odborná konzultácia a výsledok splnil všetky očakávania klienta. Cenová ponuka zohľadnila požiadavky na návratnos
prejsť na článokMontáž fotovoltického systému na rodinný dom pri Brezne. Fotovoltaika na dom, správne nazývaná fotovoltika, je čoraz dostupnejším riešením pre mnohé domácnosti. V tomto prípade bola domáca fotovoltická elektáreň inštalovaná systémom ON-GRID na sedlovú str
prejsť na článokManželia si vilu zladili do vidiecko-moderného štýluKým domáci pán si zakladá na najmodernejších technológiách, domáca pani inklinuje skôr k vidieckemu štýlu. Tak sa stalo, že interiér modernej pasívnej vily vonia pokojným vidiekom. Dom si postavili pred
prejsť na článok