Drahá žena, zastav sa. Už sa nepotrebuješ zlepšovať.

Cítim ako sa snažíš, ako rastieš, ako skúmaš. Ako na sebe pracuješ, aby si bola lepšia matka, lepšia priateľka, manželka, dcéra. Chceš to ešte lepšie naplánovať, aby si zvládla ešte toto a toto. Snažíš sa The post Drahá žena, zastav sa. Už sa nepotrebuješ zlepšovať. appeared first on Spokojnejšia žena.

prejsť na článok

Žena na váhe

Žena sa váži. Muž pozrie na výsledný údaj a hovorí: - Vieš, drahá, že pri svojej váhe by si podľa tabuliek mala mať výšku päť metrov a sedem centimetrov?

prejsť na článok

II. vinársky zákon

Keď má žena chuť na pohárik vína, ide do baru a naleje si. Keď má chuť muž, povie: Čo tak dať si pohárik vína, drahá? a usadí sa pohodlne v kresle, kým žena neobslúži jeho i seba.

prejsť na článok

Škaredé decko

Vo vlaku cestuje žena s dieťaťom. Prísediaci muž sa posmieva: - Fuj, aké škaredé decko! Fuj, aké je to decko hnusné! Žena sa rozplakala. Vtom vstúpil sprievodca a hovorí: - Drahá pani, neplačte, ľudia sú rôzni! Tu máte vreckovku a oriešky pre opičku.

prejsť na článok

Prekážková dráha

Prekážková dráha motivuje k aktivite, posilňuje svaly a fyzickú zdatnosť, koordináciu, rovnováhu a synchronizáciu rôznych častí tela. Rozvíja motorické a sociálne zručnosti. Posilňuje pamäť, schopnosť riešiť problémy a vzájomne spolupracovať. Umožňuje emo

prejsť na článok

Vystrašená žena v parku

Neskoro večer prechádza cez tmavý park osamelá žena, keď sa z tmy náhle ozve: Stáť! Žena sa zastaví. Ľahni! Žena si ľahne. Plaziť sa! Žena je tak vystrašená, že sa hneď začne plaziť. Po chvíli sa nad ňou niekto skloní a pýta sa: Pani, je vám zle? J

prejsť na článok