Prekážková dráha

Prekážková dráha motivuje k aktivite, posilňuje svaly a fyzickú zdatnosť, koordináciu, rovnováhu a synchronizáciu rôznych častí tela. Rozvíja motorické a sociálne zručnosti. Posilňuje pamäť, schopnosť riešiť problémy a vzájomne spolupracovať. Umožňuje emocionálnu reguláciu a budovanie sebadôvery. Podporuje súťaživosť a spolupatričnosť. The post Prekážková dráha appeared first on Materská škola Blooming Kids.

prejsť na článok

Akcia PARÁDA 2015

Každoročne konaná akcia SPP pre hendikepované deti v areáli Zelená Voda pri Novom Meste nad Váhom Paráda 2015. Tohtoročná novinka prekážková dráha Vláčik mala veľký úspech! Takisto naše ďalšie atrakcie ako kĺzačka Lev, trampolína, či mini modrá kĺzačka.

prejsť na článok

Čo myslíš drahá

- Pane, dáte si ešte jedno pivo? , pýta sa čašník zákazníka. Ten sa obráti na svoju manželku a pýta sa: - Čo myslíš, drahá, som ešte smädný?

prejsť na článok

Drahá žena, zastav sa. Už sa nepotrebuješ zlepšovať.

Cítim ako sa snažíš, ako rastieš, ako skúmaš. Ako na sebe pracuješ, aby si bola lepšia matka, lepšia priateľka, manželka, dcéra. Chceš to ešte lepšie naplánovať, aby si zvládla ešte toto a toto. Snažíš sa The post Drahá žena, zastav sa. Už sa nepotrebuj

prejsť na článok

Trihorse guľôčková dráha MAXI darček k prvým alebo druhým narodeninám

Medzi najredávanejšie hračky TRIHORSE patria guľôčkové dráhy MAXI a JUMBO, líšia sa výškou. Maxi má 51 cm výšku, JUMBO má 100 cm výšku. Pozrite si nasledujúce videá, ktoré zachytávajú, ako sa jednotlivé hračky kotúľajú. Aj pre nás dospelákov bol napríklad

prejsť na článok

Ako sa máš?

- Drahý, prečo sa ma už ako kedysi nepýtaš, ako sa mám? - Drahá, ako sa máš? - Ach, ani sa nepýtaj!

prejsť na článok