Sušená, čerstvá, surová alebo varená cibuľa je základnou súčasťou mnohých polievok, šalátov a pokrmov. Nezaobídeme sa bez nej pri príprave takmer žiadneho jedla, pretože im dodáva výbornú chuť a jedinečnú vôňu. Viete ktorá cibuľa je ideálnou pri príprave
Cibuľa a cesnak, kto by ich nepoznal. Dvojica, ktorá neodmysliteľne patrí do našej kuchyne. Sú súčasťou mnohých jedál, tvoria základ mäsových jedál, pridávajú sa do pomazánok, polievok, omáčok, šalátov... Pestovanie cibule a cesnaku môže byť relatívne je
prejsť na článokPredstavujeme Vám jednotlivé druhy strukovín, ich význam pre naše telo a spôsoby, akými ich môžme zaradiť do nášho jedálnička.
prejsť na článok- #Blog o modernej mytológii Technológia sama nemôže za to, akým spôsobom je využívaná. Určité spôsoby použitia sú však preferované samotným jej dizajnom. Článok Crazy little thing called love.com bol publikovaný na stránke .
prejsť na článokPodľa toho, čo hovoria skúsení farmári, tak počet listov, ktoré cibuľa vyprodukuje ešte predtým, ako sa začnú dni krátiť, určujú veľkosť cibule. Preto nezabudnite, že čím skôr cibuľu zasadíte, tým väčšia vám vyrastie.
prejsť na článokCibuľa sa vyznačuje výraznými antibiotickými účinkami, je účinná v boji s baktériami, vírusmi a aj plesňami. Najviac vitamínu C je v zelených stonkách jarnej cibuľky. Jej chuť je jemnejšia a na rozdiel od cibule, ktorá sa vyznačuje výraznejšou chuťou, je
prejsť na článok