Farba kravaty - Ako vybrať najlepšiu kravatu

Poradíme vám, ako vybrať vhodnú kravatu pre každú príležitosť. Červená farba vyvoláva v ľuďoch pocit sily. Cez deň si berte miesto čiernej šedú kravatu. Zemité odtiene ako je hnedá, béžová, vínová sú na pohľad hrejivo príjemné.

prejsť na článok

Akú kravatu?

Niekoľko tipov, ako zladiť kravatu a pánsku košeľu. Muži volia farbu kravatu ako tretí doplnkovú k farbe košele. K modrej košeli ide žltá kravata. K prúžku košele nejde károvaná kravata a naopak. Moderné slim kravaty SmartMen do šírky 8 cm.

prejsť na článok

Ako kúpiť najlepšiu kravatu a vyzerať skvelo

Poradíme Vám, ako si vybrať pre Vás tú najlepšiu kravatu. Takmer každá kravata je sama o sebe na pohľad pekná. Kúzlo spoločenského obliekania spočíva vo zladenie farieb oblečenia a doplnkov. Kombinácia farieb podlieha určitým pravidlám, ktoré muži často n

prejsť na článok

Moderné farebné kombinácie

Čierna farba je veľmi elegantná a používa sa pre dokreslenie luxusu. Výnimočného kontrastu dosiahneme v kombinácii čiernej kravaty a ružové košele. Jednofarebná modrá košeľa vytvorí pre výraznú čiernu kravatu ideálny podklad.

prejsť na článok

Pánsku kravatu možno nosiť aj dobrovoľne

Muži chápu nosenie kravát ako povinnosť k pánskym oblekom alebo slávnostným príležitostiam. Môžete si ale obliecť čisto bielu pánsku košeľu s dlhým rukávom zo 100% bavlny a modernú úzku kravatu z čistého hodvábu. Úzke kravaty pôsobí nenútene.

prejsť na článok

3 pravidlá kombinovania kravaty a košele

Ako zladiť košeľu a kravatu. Pre niekoho nadľudskú úlohu, pre niekoho jednoduché. My to odporúčame takto...

prejsť na článok