Print Fašírky s kozľacím a šampiňónov Prep Time 1 hour hourCook Time 45 minutes minutes Servings 4 Ingredients500gmleté kozľacie mäso250gšampiňóny1ksveka(prípadne rožky)2ksvajce1kscibuľa(väčšia)1ČLoregáno(alebo majorán)1ČLmleté čierne korenie1- 2strúčikcesnaksoľmlieko InstructionsPrípravaCibuľu a šampiňóny nakrájame a následne podusíme na troche oleja.Veku rozdrobíme a zalejeme mliekom a po pridaní mletého mäsa, vajec, cibule a šampiónov všetko dôkladne premiešameNásledne tvarujeme malé fašírky, ktoré poukladáme na vymastený plech a podlejeme troškou vody.Pečieme zakryté alobalom a podávame v pitta chlebe so zleninou a babecue omáčkou.
Vážení zákazníci.Keďže nám už jaro klope na dvere a blíži sa i obdobie veľkonočných sviatkov, rozhodli sme sa k tejto príležitosti obohatiť náš receptár o nové recepty. Veríme, že si zvolíte ten ktorý Vám bude najviac vyhovovať a dúfame, že Vám bude chuti
Print Barbecue omáčka na kozie fašírky a pečené kozie rebierka Prep Time 20 minutes minutesCook Time 20 minutes minutes Ingredients½pohárcibuľa(veľmi najemno nasekaná)1strúčikcesnak(prelisovaný)1PLomasta(výpek z mäsa)½pohárvoda1PLWorcestersk