Print Barbecue omáčka na kozie fašírky a pečené kozie rebierka Prep Time 20 minutes minutesCook Time 20 minutes minutes Ingredients½pohárcibuľa(veľmi najemno nasekaná)1strúčikcesnak(prelisovaný)1PLomasta(výpek z mäsa)½pohárvoda1PLWorcesterská omáčka½pohárcitrónová šťava2PLhnedý cukor1pohárchilli omáčkasoľ(podľa chuti)tymián(podľa chuti)oregáno(podľa chuti)horčica(podľa chuti)feferónky(podľa chuti) InstructionsVo vačšom hrnci na oleji opečieme cibuľu s cesnakomPridáme všetký prísady a 20 min. podusímeVšetko dôkladne rozmixujeme ponorným mixérom NotesVyžaduje sa: Ponorný mixér
Vážení zákazníci.Keďže nám už jaro klope na dvere a blíži sa i obdobie veľkonočných sviatkov, rozhodli sme sa k tejto príležitosti obohatiť náš receptár o nové recepty. Veríme, že si zvolíte ten ktorý Vám bude najviac vyhovovať a dúfame, že Vám bude chuti
Print Fašírky s kozľacím a šampiňónov Prep Time 1 hour hourCook Time 45 minutes minutes Servings 4 Ingredients500gmleté kozľacie mäso250gšampiňóny1ksveka(prípadne rožky)2ksvajce1kscibuľa(väčšia)1ČLoregáno(alebo majorán)1ČLmleté čierne korenie
Print Pečené kozľacie rebrá na víne Prep Time 1 day dayCook Time 1 hour hour 30 minutes minutes Servings 4 Ingredients1kgkozľacie rebrá1cesnak(podľa chuti)soľtrstinový cukor(podľa chuti)tymián(podľa chuti)Ingrediencie na nálevčervené víno(pod
Popis Kozie mlieko je považované za jedno z najkvalitnejších a zdraviu najviac prospešných typov mliek najmä pre jeho obsah mikro a makro nutrientov. Dobrým podielom bielkovín, tukov, uhľohydrátov a nízkym alergénnym potenciálom je
Tento rýchly recept na sladkastú domácu BBQ omáčku ocení snáď každý, kto rád griluje. Je taká chutná, že si po nej budete oblizovať všetky prsty. Perfektne sa hodí k rebierkam, údenému hovädziemu, trhanému mäsu či dokonca k grilovaným kuracím stehienkam.
prejsť na článok