Print Pečené kozľacie rebrá na víne Prep Time 1 day dayCook Time 1 hour hour 30 minutes minutes Servings 4 Ingredients1kgkozľacie rebrá1cesnak(podľa chuti)soľtrstinový cukor(podľa chuti)tymián(podľa chuti)Ingrediencie na nálevčervené víno(podľa chuti)celé čierne nové korenie(podľa chuti)1 2ksbobkový list(podľa chuti)stonky celerovej vňate(podľa chuti)menšia vetvička estragónu(podľa chuti)worchesterská omáčka(podľa chuti) InstructionsPríprava 24 hodín vopred !Umyté rebrá potrieme roztlačeným cesnakom, osolíme, vložíme do nádoby a zalejeme nálevom z uvedených surovínPríprava v deň pečeniaNa vyšší plech rozložíme rebrá, podlejeme nálevom, zakryjeme alobaloma pečieme 1 hodinu na cca 190°C. Po 1 hodine rebrá obrátime, zakryjeme a pečieme ešte 30 minút. (v prípade potrebny podliebave.Na záver dáme preč alobal a polievame výpekom a dopečieme do mäkka. Výpek zlejeme do panvice zahustíme, dochutíme štipkou cukru a tyamínuServírovanieNakrájané (prípadne vykostené) rebrá na tanieri prelejeme omáčkou.PrílohaZemiakové pyréŽemľové knedleŠalátKyslá kapustaZaváraná červená repa
Vážení zákazníci.Keďže nám už jaro klope na dvere a blíži sa i obdobie veľkonočných sviatkov, rozhodli sme sa k tejto príležitosti obohatiť náš receptár o nové recepty. Veríme, že si zvolíte ten ktorý Vám bude najviac vyhovovať a dúfame, že Vám bude chuti
Print Fašírky s kozľacím a šampiňónov Prep Time 1 hour hourCook Time 45 minutes minutes Servings 4 Ingredients500gmleté kozľacie mäso250gšampiňóny1ksveka(prípadne rožky)2ksvajce1kscibuľa(väčšia)1ČLoregáno(alebo majorán)1ČLmleté čierne korenie
Print Barbecue omáčka na kozie fašírky a pečené kozie rebierka Prep Time 20 minutes minutesCook Time 20 minutes minutes Ingredients½pohárcibuľa(veľmi najemno nasekaná)1strúčikcesnak(prelisovaný)1PLomasta(výpek z mäsa)½pohárvoda1PLWorcestersk
recepis.sk - denne nové recepty pre celú rodinu - Denne nové recepty pre celú rodinu Tento pokrm si spájam s letnými večerami kedy sme s manželom chodili do neďalekej reštaurácie si dopriať tento super jednoduchý a pritom tak chutný pokrm. Na prípravu zem
prejsť na článokPokud při mytí rukou nacákáte, neviňte své umyvadlo. Na vině bude ve většině případů umyvadlová baterie. Pokud nechcete při mytí rukou nacákat, doporučujeme vám snížit průtok vody anebo vyměnit baterii za takovou, která má kvalitní perlátor.
prejsť na článok