Zemiaky pečené v alobale skvelá večera len z 3 surovín

recepis.sk - denne nové recepty pre celú rodinu - Denne nové recepty pre celú rodinu Tento pokrm si spájam s letnými večerami kedy sme s manželom chodili do neďalekej reštaurácie si dopriať tento super jednoduchý a pritom tak chutný pokrm. Na prípravu zemiakov v alobale odporúčam vybrať väčšie zemiaky, na osobu počítať 1 kus. Výbornou prílohou je tvarohový dip a zeleninová obloha alebo šalát. Recept The post Zemiaky pečené v alobale skvelá večera len z 3 surovín appeared first on recepis.sk - denne nové recepty pre celú rodinu.

prejsť na článok

Večera pre dvoch s fľašou kvalitného vína!

https://booking.profitroom.com/sk/hotelkarpatia1/home?currency=EURmodal=voucher_305316 Príspevok Večera pre dvoch s fľašou kvalitného vína! je zobrazený ako prvý na HotelKarpatia.sk.

prejsť na článok

Barbecue omáčka na kozie fašírky a pečené kozie rebierka

Print Barbecue omáčka na kozie fašírky a pečené kozie rebierka Prep Time 20 minutes minutesCook Time 20 minutes minutes Ingredients½pohárcibuľa(veľmi najemno nasekaná)1strúčikcesnak(prelisovaný)1PLomasta(výpek z mäsa)½pohárvoda1PLWorcestersk

prejsť na článok

Degustačná večera s vínami zo Starého sveta

Pozývame vás na degustačnú večeru so somelierom Miroslavom Jajcayom a šéfkuchárom Martinom Valovičom. MENU: Predjedlo foie gras crème brulée, jablko, brioška Polievka karfiol, curry, kokosové mlieko, limetka Hlavný chod jelení chrbát, paštrnák, hruška

prejsť na článok

Pečené kozľacie rebrá na víne

Print Pečené kozľacie rebrá na víne Prep Time 1 day dayCook Time 1 hour hour 30 minutes minutes Servings 4 Ingredients1kgkozľacie rebrá1cesnak(podľa chuti)soľtrstinový cukor(podľa chuti)tymián(podľa chuti)Ingrediencie na nálevčervené víno(pod

prejsť na článok

Denné menu

Menu na týždeň  02.10. 06.1O.2023 Obedové menu sa podáva v čase od 11:00 do 14:00 hod. Možný aj rozvoz nad 5 a viac jedál, alebo osobný odber na adrese prevádzky.  Cenník rozvozu: Bratislava Ružinov 2€. Lamač 4€, Dúbravka 4€, Karlova Ves 3€, Devínska No

prejsť na článok