Varenie – Recepty – Polievky Polievku z čerstvých fazuľkových strukov ozvláštni rajčiakový pretlak. Ingrediencie: 300 g očistených fazuľkových strukov masť alebo olej 30 g hladkej múky 1 veľká cibuľa mleté čierne korenie 3 lyžice hustého rajčiakového pretlaku soľ kryštálový cukor ocot Príprava: Očistené, umyté a pokrájané fazuľkové struky dáme do vriacej vody a uvaríme do mäkka. Na masti alebo na oleji opražíme múky, postrúhanú cibuľu a mleté čierne korenie a zmes dáme do polievky. Pridáme rajčiakový pretlak, osolíme a povaríme. Napokon polievku ochutíme octom a cukrom. Ďalšie informácie, praktické rady a zaujímavé články o varení, zdraví a tvorbe útulného domova nájdete na stránke www.domarada.sk.
Táto polievka je výborná aj z viacerých druhov húb.
Veľmi chutná sezónna polievka s chrumkavými kockami chleba.
Polievka z bielej hlávkovej kapusty s knedlíčkami z mletého mäsa zohreje aj zasýti.
Klasický, no o to viac obľúbený recept na paradajkovú polievku. Zamilujú si ju všetci dospelí a hlavne deti. S našim 100% prírodným paradajkovým pretlakom Dvory si budete užívať polievku viac ako doteraz! Prípravu paradajkovej polievky zvládne aj zači
Pórovo-zemiaková polievka je výborná a obľúbená, ale vedeli ste, že je aj skvelým tipom pre zdravé črevá? Jej kľúčové suroviny- pór, cibuľa a cesnak sú totiž mimoriadne dobrým zdrojom prebiotík.
prejsť na článok