Varenie – Recepty – Mäso a ryby Francúzsky recept na prípravu bravčových rebierok na grile. Ingrediencie: 600 g bravčových rebierok 40 g masla múka mleté čierne korenie soľ Príprava: Očistené rebierka osolíme, okoreníme, obalíme múkou, potrieme roztopeným maslom a vložíme do rozpáleného grilu. Počas grilovania otáčame a polievame maslom, aby sa povrch nevysušil. Podávame poliate šťavou z grilovania s miešanou dusenou zeleninou a zemiakmi. Ďalšie informácie, praktické rady a zaujímavé články o varení, zdraví a tvorbe útulného domova nájdete na stránke www.domarada.sk.
Fantastické bravčové soté v zemiakovej placke dobrá voľba na obed alebo na večeru. Bravčové soté v zemiakovej placke Bravčové soté v zemiakovej placke - fantastické bravčov
Pečené bravčové koleno Pečené bravčové koleno
Koniec týždňa sme ukončili grilovačkou, pri ktorej sme si spolu vychutnali všetko to, čo patrí k letu. Spolu sme si posedeli, vychutnali grilované klobásky, počúvali pesničky na želanie a keďže bola dobrá nálada, tak sme si aj zatancovali.
prejsť na článokV obchodoch na pultoch už slovenské bravčové mäso takmer nenájdete. Väčšina produktov z bravčového mäsa, aj samotné mäso v obchodoch, nepochádza zo Slovenska, ale zo zahraničia.
prejsť na článokMleté mäso zapečené s fazuľou, čo naň potrebujeme? 1kg mletého mäsa (bravčové + hovädzie), 2 hrnčeky nakrájanej cibule, štvrť hrnčeka oleja, 2 hrnčeky kečupu, ½ hrnčeka medu, 2 lyžice horčice, 1 lyžička soli, 2 lyžice vínneho octu, 4 hrnčeky uvarenej bie
prejsť na článok