Grilované bravčové rebierka

Varenie – Recepty – Mäso a ryby Francúzsky recept na prípravu bravčových rebierok na grile. Ingrediencie: 600 g bravčových rebierok 40 g masla múka mleté čierne korenie soľ Príprava: Očistené rebierka osolíme, okoreníme, obalíme múkou, potrieme roztopeným maslom a vložíme do rozpáleného grilu. Počas grilovania otáčame a polievame maslom, aby sa povrch nevysušil. Podávame poliate šťavou z grilovania s miešanou dusenou zeleninou a zemiakmi. Ďalšie informácie, praktické rady a zaujímavé články o varení, zdraví a tvorbe útulného domova nájdete na stránke www.domarada.sk.

prejsť na článok

Bravčové soté v zemiakovej placke

Fantastické bravčové soté v zemiakovej placke dobrá voľba na obed alebo na večeru. Bravčové soté v zemiakovej placke Bravčové soté v zemiakovej placke - fantastické bravčov

prejsť na článok

Pečené bravčové koleno

Pečené bravčové koleno Pečené bravčové koleno

prejsť na článok

Grilovačka

Koniec týždňa sme ukončili grilovačkou, pri ktorej sme si spolu vychutnali všetko to, čo patrí k letu. Spolu sme si posedeli, vychutnali grilované klobásky, počúvali pesničky na želanie a keďže bola dobrá nálada, tak sme si aj zatancovali.

prejsť na článok

Prasa sa na Slovensku stáva „exotickým“ zvieraťom

V obchodoch na pultoch už slovenské bravčové mäso takmer nenájdete. Väčšina produktov z bravčového mäsa, aj samotné mäso v obchodoch, nepochádza zo Slovenska, ale zo zahraničia.

prejsť na článok

Menej tradičné recepty s medom

Mleté mäso zapečené s fazuľou, čo naň potrebujeme? 1kg mletého mäsa (bravčové + hovädzie), 2 hrnčeky nakrájanej cibule, štvrť hrnčeka oleja, 2 hrnčeky kečupu, ½ hrnčeka medu, 2 lyžice horčice, 1 lyžička soli, 2 lyžice vínneho octu, 4 hrnčeky uvarenej bie

prejsť na článok