Pečené bravčové koleno Pečené bravčové koleno Množstvo Príprava 8porcií 40minút Varenie 30+15minút Množstvo Príprava 8porcií 40minút Varenie 30+15minút Prísady Na varenie 1500g bravčové koleno 4ks bobkový list 3PL soľ 6-8ks čierne korenie celé 5-6ks nové korenie celé 5strúčik cesnak 1ks cibuľa Marináda 1PL med 2PL horčica 4strúčik cesnak Na pečenie 100g slaninaplátky 3ks cibuľa 1500g zemiaky podľa potreby soľ Postup Varenie Umyté a očistené bravčové koleno uvaríme v slanej vode, do ktorej sme pridali bobkový list, čierne a nové korenie, strúčiky cesnaku a cibuľu. Varíme v tlakovom hrnci asi 30 minút. Vo vode necháme úplne vychladnúť. Pečenie Na druhý deň vyberieme koleno z vody a osušíme. Opatrne vyberieme kosti a koleno posypeme so soľou. Natrieme s marinádou (med, horčica a roztlačený cesnak- zmiešať). Slaninové plátky dáme na dno hlbokého pekáča a koleno položíme na slaninu. Pridáme na plátky nakrájané zemiaky a na štvrte nakrájanú cibuľu. Zbytok marinády nalejeme na zemiaky. Pečieme v horúcej rúre na 180-200 C asi 35 minút. V prípade potreby pečieme prikrytý alobalom. Po upečení grilujeme ešte 15-20 minút. Podávame s čerstvým šalátom, s kapustovým šalátom a pod. Dobrú chuť! Príspevok Pečené bravčové koleno zobrazený najskôr Lacné recepty.
Fantastické bravčové soté v zemiakovej placke dobrá voľba na obed alebo na večeru. Bravčové soté v zemiakovej placke Bravčové soté v zemiakovej placke - fantastické bravčov
Print Pomaly pečené bravčové pliecko .wprm-recipe-rating .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; } Mám rada tento spôsob pečenia, mäso je veľmi chutné, zostane vo vnútri krásne šťavnaté, kým na povrchu má príjemne chrumkavú dobre
Ochrana pred niektorými druhmi rakoviny: Niekoľko štúdií naznačuje, že konzumácia kávy môže byť spojená s nižším rizikom niektorých druhov rakoviny, vrátane rakoviny pečene, hrubého čreva, konečníka a prsníka. Napríklad systematický prehľad z roku 2016, k
prejsť na článokŠpekačkové ražniči - pečené v rúre Ražniči pečené v rúre Typ jedlaHlavné jedlo, Obed, Predjedlo, Večera KuchyňaČeská, Maďarská, Slovenská
The post Pečené kuracie krky s koreňovou zeleninou a vínom, placky z červenej šošovice appeared first on Hyza.
prejsť na článok