Jablčný ocot je opisovaný ako úžasný liečivý prostriedok na mnoho neduhov. Dokáže optimalizovať pH, zvyšuje množstvo dobrých črevných baktérii, pomáha kontrolovať telesnú hmotnosť a podľa najnovších vedeckých výskumov dokáže vyrovnať hladinu cukru v krvi,
Pravý nepasterizovaný jablčný ocot je považovaný za tekuté zlato. Tento univerzálny ocot sa môže pochváliť nekonečným zoznamom možností využitia. Pomáha pri zažívaní, stabilizuje hladinu cukru a dokonca sa dá využiť aj ako vlasové či pleťové tonikum. Pre
prejsť na článokAle ako vyzerá ekzém teraz? Nie je.. Žiadny.. A nepoužil nič špeciálne, žiadne doplnky, maste, krémy, bylinky. Len vlastné myšlienky zača
Ingrediencie: pol kila hladkej múky 200 g trstinového cukru 2 vajcia 2 žĺtky 140 g masla mlieko jablčný ocot 1,5 prášku do pečiva žĺtok s lyžičou mlieka na potretie Náplň: 450 g očistenej rebarbory 350 g jahôd 90 g trstinového cukru 1,5 Pozri celý článok
prejsť na článokOcot môže znieť ako výborná alternatíva k pesticídom, ale pred jeho použitím sa radšej zamyslite. Na jednej strane to vyzerá super- nebudete používať chémiu na vyhubenie buriny len ocot, na druhej strane aj pri použití octu by ste mali zvážiť jeho potenci
prejsť na článokDo pripraveného skleneného zaváraninového pohára či sklenej fľaše uložte bylinky. Zalejte ich octom, ktorý ste predtým chvíľku povarili. Poriadne uzatvorte a nechajte lúhovať na tmavom mieste 3 – 4 týždne. Potom ocot preceďte cez sitko a môžete používať.
prejsť na článok