Prebraté zo zdroja: zilina.sme.sk Pivo obľubuje už dlhé roky. Pre nespokojnosť so súčasnou ponukou sa rozhodol vyskúšať domáce varenie. Venuje sa mu pol roka a stále sa snaží objavovať nové obzory. O pive a jeho príprave rozpráva Jozef Lednický (23).
Prebraté zo zdroja: tyzden.sk Ak sa nejaký váš známy zasníva pri slove Brusel, neľakajte sa. Nemusí to byť hneď vybíjaný byrokrat, len obyčajný labužník. Toto mesto má viac reštaurácií s michelinskou hviezdou ako Paríž a v krčmách najlepšie pivo na svet
prejsť na článokPrebraté zo zdroja: Trnavské noviny, str. 23 Malé pivovary, ale výborné pivo. Mali sme možnosť sa o tom presvedčiť na vlastné oči. Vďaka Trnavčanovi Mariánovi Mokošovi. Keď nás pozval na prehliadku malých českých pivovarov, nezaváhali sme ani na s
prejsť na článokPrebraté zo zdroja: izurnal.sk Krčmy, v ktorých sa na Slovensku varí vlastné pivo, by sa dali spočítať na prstoch jednej ruky. Pritom susedné Česko, ba i Maďarsko zažívajú doslova boom minipivovarov. Je to prirodzená reakcia na unifikáciu, keď sa rôzne lo
prejsť na článokPrebraté zo zdroja: financninoviny.cz Zlatý standard představuje pro znalce cisterciácké pivo z westmalleského opatství, jehož pivovar příchozí udiví nejmodernějším technologickým vybavením. Zlatavý mok připravovaný v cisterciáckých opatstvích, známý také
prejsť na článokPrebraté zo zdroja: Trnavské noviny, str. 13 Chlieb je základ života, pivo je život sám– hovorí anglické príslovie. Nemci, rovnako veľkí pivári, zase vravia –Vo víne je pravda, v pive je sila a vo vode sú baktérie. Skutočne. Pivo je nápoj, ktorý je sám
prejsť na článok