KÁVOVLOG #28: Recept na bezvaječné Tiramisu

Jeden z najpopulárnejších dezertov na svete netreba azda nikomu predstavovať. Poďte si spolu s nami pripraviť obľúbenú variantu Tiramisu, bez použitia surových vajíčok. Zvládnete to za pár minút.

prejsť na článok

KÁVOVLOG #25: Základy latte artu (2) Medvedík

Séria videí o kreslení obrázkov pomocou mliečnej peny pokračuje. Tento krát sa spolu s nami naučíte kresliť do šálky kávy milého medvedíka. Trúfnete si?

prejsť na článok

KÁVOVLOG #27: Test prenosného kávovaru Trinity Zero

Nedávno nám do oka padla zaujímavá pomôcka na prípravu kávy, "kávovar do vrecka" Trinity Zero. Rozhodli sme sa ju teda vyskúšať. Pozrite sa, ako funguje, čo dokáže a či sa ju oplatí kúpiť.

prejsť na článok

KÁVOVLOG #26: Čo sú stupne praženia kávy aako vplývajú na chuť

Light, Medium, či Dark roast? Čo znamenajú tieto termíny a prečo ich pražiari uvádzajú do popisov káv? Ide o pomenovanie stupňov praženia kávy, ktoré výrazne ovplyvňujú jej chuť.

prejsť na článok

Recept na koláč

- Drahá, môžeš mi prezradiť recept na tento koláč? - Na čo ti bude? Snáď nechceš oslňovať kamarátov svojim kuchárskym umením? - Nie, ale urobíme spoločne revolúciu v cementárenskom priemysle.

prejsť na článok

RECEPT NA - Bezlepkové palacinky

Osvedčený a výborný domáci recept na ešte lepšie bezlepkové palacinky   RECEPT NA BEZLEPKOVÉ PALACINKY:

prejsť na článok