Kosatky sú nihilisti (hosť Samo Kováčik)

Budú v Nemecku kebabové prázdniny? Môžu hady priškrtiť ceny energií? Ako vyzerá experiment, v ktorom Braňo preteká s ovcou? Môže mačka publikovať vedecké štúdie v predátorských časopisoch? Dnes to bude najmä o zvieratkách a vede.  

prejsť na článok

Maslo ako časomiera (hosť Samo Trnka)

Prečo nám Briti neukradli žiadne kultúrne dedičstvo? Na čo sa dá využiť putovný tajomník? Ako sa skončia Traja pátrači a záhada stratenej hliny? A prečo chodí Samo Trnka často na ples? Plus vysvetlenie správneho skloňovania: Považie podľa vzoru Depardieu.

prejsť na článok

Veštenie z vyprážaného syra (hosť Samuel Kováčik)

Stane zo studenej kuchyne žehlením teplá? Aké plavky si zobrať na cintorín? Prečo netelefonovať z mikrovlnky? Zahrá vám Braňo na svadbe? A ako by vyzeral tento podcast, keby vychádzal v Číne?   Plus tip na šikovné spojenie randenia a multilevel marketingu

prejsť na článok

Braňov veľký coming out

Ako vieme, že kosatky sú z Talianska? Čo píše Playboy o klimatickej kríze? Máte doma mentálnu zbierku umenia? A kde je najviac cestovateľov v čase? Samé otázky.

prejsť na článok

Moja mama loví lepšie ako tvoja (hostia Marián Psár a Vlado Janček)

Dnes sa dozviete, prečo hlasovať v referende o tom, či sa vlaky majú zmestiť do tunelu, prečo táto relácia skončí, keď vyhynú kosatky a prečo si na plavbu po Karibiku treba vždy brať kečup, bujón, a cesnak v prášku. Zoberieme vás aj na exkurziu do Poľské,

prejsť na článok

Ako byť sprostý dlhšie (hosť Vlado Janček)

Z čoho veští Baba Vanga. Čo robí mrož v Betleheme. Ako vzniká permahnoj. Prečo sa báť vedcov v električke.

prejsť na článok