Print Kozľacina so zemiakmi Prep Time 30 minutes minutesCook Time 1 hour hour Servings 6 Ingredients1kgkozľacina750gzemiaky4ksparadajky1kscibuľa4PLolivový olejsoľmleté čierne korenie1PLdrvený rozmarín1ČLsušené oregánovoda( na podlievanie ) InstructionsMäso umyjeme a nakrájame na väčšie kusy a dáme do pekáča.Očistené zemiaky, cibuľa a paradajky nakrájame na štvrtky a pridáme k mäsu.Všetko rovnomerne pokvapkáme olejom, osolíme, okoreníme a ochutíme rozmarínom a oregánom.Pekáč prikryjeme alobalom a vložíme do rúry na hodinu pri 200°C až kým mäso nezmäkne. Treba pravidelne kontrolovať a podlievať ako vodou tak aj vlastnou šťavou.
Vážení zákazníci.Keďže nám už jaro klope na dvere a blíži sa i obdobie veľkonočných sviatkov, rozhodli sme sa k tejto príležitosti obohatiť náš receptár o nové recepty. Veríme, že si zvolíte ten ktorý Vám bude najviac vyhovovať a dúfame, že Vám bude chuti
Print Kozľacina s kôprovou omáčkou IngredientsSuroviny na prípravu mäsa½kgkozľacieho mäsa½kgbravčového pliecka1kscibuľaolej(podľa chuti)soľ(podľa chuti)mleté korenie štyroch farieb(podľa chuti)mletá červená paprika(podľa chuti)Suroviny na p
Kaštieľ Pálffy vo Svätom Jure www.kastielpalffy.sk VIAJUR vinohradníctvo a vinárstvo
prejsť na článokČo viete o najštipľavejšej chilli? Carolina reaper najštipľavejšia chilli paprika Kapsaicín- čo to je? Zdravotné benefity kapsaicínu Carolina reaper je momentálne na
Odpoveď je láska ADELA VINCZEOVÁSama som si kedysi kládla otázku, prečo sa mám niekedy radšej a prečo sa niekedy nemôžem vystáť. Po kratšom pozorovaní
prejsť na článok