Krokety z hydiny

Varenie – Recepty – Mäso a ryby Hydinové krokety môžeme pripraviť aj zo zvyškov duseného či vareného hydinového mäsa. Ingrediencie: 250 g mäsa z hodiny 40 g masla 40 g hrubej múky 150 ml mlieka 20 g strúhanky mleté čierne korenie zelená petržlenová vňať 20 g hladkej múky 1 vajce 80 g strúhanky olej na vyprážanie Príprava: Z masla a múky pripravíme bielu zápražku, zalejeme ju mliekom a uvaríme na hustú kašu. Do vychladnutej zamiešame vajce, soľ, udusené mäso pokrájané na kocky, korenie, zelenú petržlenovú vňať a strúhanku. Premiešame a zo zmesi sformujeme na doske valčeky, ktoré obalíme v múke, rozšľahanom vajci a v strúhanke. Vypražíme v horúcom oleji. Podávame so zemiakovou kašou a s kompótom alebo zeleným šalátom. Ďalšie informácie, praktické rady a zaujímavé články o varení, zdraví a tvorbe útulného domova nájdete na stránke www.domarada.sk.

prejsť na článok

Vaječné krokety

Varenie – Recepty – Bezmäsité jedlá Vyprážané krokety zo zemiakov je nenáročné jedlo na čas i financie. Ingrediencie: 6 vajec 700 g zemiakov 200 g zeleného hrášku alebo inej zeleniny olej mleté čierne korenie soľ Príprava: Uvarené a ošúpané

prejsť na článok

Napájame a kŕmime hydinu rýchlo a ľahko :)

Zjednodušte si chov hydiny a uľahčite si kopu práce — máme pre vás skvelé tipy na nenápadných, ale užitočných pomocníkov pre každého chovateľa hydiny.

prejsť na článok

Násadové vajíčka sliepok, a čo by ste o nich mali vedieť

Kvalitné násadové vajíčka a ich správne uskladnenie sú základným predpokladom úspechu pri liahnutí hydiny vrátane kuriatok.

prejsť na článok

Dostať nový produkt do regálov býva umenie

Hovorí Andrea Pániková, manažérka predaja najväčšieho slovenského spracovateľa hydiny EU Poultry s.r.o. V rozhovore prezradila, čo je nevyhnutným predpokladom úspechu pri B2B predaji, na čo netreba zabúdať a aké osobnostné predpoklady sú pri tom dôležité.

prejsť na článok