Varenie – Recepty – Mäso a ryby Hydinové krokety môžeme pripraviť aj zo zvyškov duseného či vareného hydinového mäsa. Ingrediencie: 250 g mäsa z hodiny 40 g masla 40 g hrubej múky 150 ml mlieka 20 g strúhanky mleté čierne korenie zelená petržlenová vňať 20 g hladkej múky 1 vajce 80 g strúhanky olej na vyprážanie Príprava: Z masla a múky pripravíme bielu zápražku, zalejeme ju mliekom a uvaríme na hustú kašu. Do vychladnutej zamiešame vajce, soľ, udusené mäso pokrájané na kocky, korenie, zelenú petržlenovú vňať a strúhanku. Premiešame a zo zmesi sformujeme na doske valčeky, ktoré obalíme v múke, rozšľahanom vajci a v strúhanke. Vypražíme v horúcom oleji. Podávame so zemiakovou kašou a s kompótom alebo zeleným šalátom. Ďalšie informácie, praktické rady a zaujímavé články o varení, zdraví a tvorbe útulného domova nájdete na stránke www.domarada.sk.
Varenie – Recepty – Bezmäsité jedlá Vyprážané krokety zo zemiakov je nenáročné jedlo na čas i financie. Ingrediencie: 6 vajec 700 g zemiakov 200 g zeleného hrášku alebo inej zeleniny olej mleté čierne korenie soľ Príprava: Uvarené a ošúpané
prejsť na článokZjednodušte si chov hydiny a uľahčite si kopu práce — máme pre vás skvelé tipy na nenápadných, ale užitočných pomocníkov pre každého chovateľa hydiny.
prejsť na článokNariadili súpis všetkých chovov hydiny a iných vtákov držaných v zajatí.
prejsť na článokKvalitné násadové vajíčka a ich správne uskladnenie sú základným predpokladom úspechu pri liahnutí hydiny vrátane kuriatok.
prejsť na článokHovorí Andrea Pániková, manažérka predaja najväčšieho slovenského spracovateľa hydiny EU Poultry s.r.o. V rozhovore prezradila, čo je nevyhnutným predpokladom úspechu pri B2B predaji, na čo netreba zabúdať a aké osobnostné predpoklady sú pri tom dôležité.
prejsť na článok