Kuracia polievka PHO Kuracia polievka PHO Typ jedlaHlavné jedlo, Obed, Večera KuchyňaČínska CenaLacné recepty Množstvo Príprava 6porciî 15minút Varenie 25minút Množstvo Príprava 6porciî 15minút Varenie 25minút Prísady 250g ryžové rezance 3kávová lyžička koriander celý 2ks badian celý 5ks klinček celý 1500ml vývarslepačí 200ml voda 400g kuracie prsia 1ks cibuľa 3cm zázvor 1PL hnedý cukor 2PL ustricová omáčka 100 g klíčky mungo 1PL čili omáčka limetka Postup Koriander celý, badian celý a klinčeky mierne opražíme na suchej panvici. Pozor rýchlo sa popália. Celú cibuľu tiež opražíme na panvici z každej strany. Koreniny vložíme do sitka na korenie a dáme do vriaceho vývaru zriedeného s vodou. Pridáme aj očistený zázvor, celú cibuľu, cukor, ustricovú omáčku. Privedieme do varu pridáme aj nakrájané kuracie prsia. Varíme na miernom ohni 20-25 minút. Keď vznikne pena, odstránime. Keď je polievka hotová, vyberieme koreniny, cibuľu, zázvor. Ryžové rezance uvaríme podľa návodu. Do hlbšieho taniera vložíme rezance, kuracie prsia a horúcu polievku. Ozdobíme z klíčkami munga a podľa chuti pridáme aj čili omáčku. Keď ľúbite kyselkavú chuť, môžete dochutiť so šťavou limetky. Ozdobíme s petržlenovou vňaťou, s pažítkou atď. Dobrú chuť prajeme! Príspevok Kuracia polievka PHO zobrazený najskôr Lacné recepty.
Táto polievka je výborná aj z viacerých druhov húb.
Veľmi chutná sezónna polievka s chrumkavými kockami chleba.
Polievka z bielej hlávkovej kapusty s knedlíčkami z mletého mäsa zohreje aj zasýti.
The post Restovaná kuracia pečeň, šalát z pečených paprík, kvásková hrianka, pečený cesnak appeared first on Hyza.
prejsť na článokPórovo-zemiaková polievka je výborná a obľúbená, ale vedeli ste, že je aj skvelým tipom pre zdravé črevá? Jej kľúčové suroviny- pór, cibuľa a cesnak sú totiž mimoriadne dobrým zdrojom prebiotík.
prejsť na článok