Varenie – Recepty – Mäso a ryby Dusené kuracie stehná so zeleninou chutí výborne v kombinácii s ryžou. Ingrediencie: 4 kuracie stehná 40 g oleja 1 veľká cibuľa 1 lyžička rajčiakového pretlaku mleté čierne korenie trochu karí korenia 2 mrkvy polovica kalerábu 100 g zeleného hrášku 50 g zelenej fazuľky 2 väčšie ružičky karfiolu 10 g hladkej múky 20 g masla Príprava: Umyté kuracie osušíme čistou utierkou a posypeme trochou mletého čierneho korenia, opečieme na horúcom oleji a vyberieme. Na zvyšku oleja speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme opečené stehná, pretlak rozmiešaný v naberačke vody, soľ, karí korenie, na kolieska pokrájané mrkvy, na hranolčeky pokrájaný kaleráb, na menšie kúsky pokrájanú fazuľku, hrášok i na malé ružičky rozobraný karfiol a všetko spolu prikryté dusíme. Pred dokončením pridáme maslo rozmiešané s múkou a ešte chvíľu povaríme. Podávame s ryžou. Ďalšie informácie, praktické rady a zaujímavé články o varení, zdraví a tvorbe útulného domova nájdete na stránke www.domarada.sk.
Na paprikáš môžete použiť aj kuracie stehná prekrojené na polovice, alebo iba kuracie prsia bez kože.
Ako býva naším dobrým zvykom – všetko, čo máme, musíme vyskúšať! Nášmu záťažovému testu sa nevyhla ani novinka minulého týždňa – stolný peletový gril Pit Boss Navigator 150. Môžete sa pozrieť, ako sa nám kuracie stehná na grile podarili. :-) do záso
prejsť na článokKuracie stehná na kyslej kapuste Kuracie stehná na kyslej kapuste Typ jedlaHlavné jedlo, Obed, Večera KuchyňaSlovenská
Čas prípravy: 10 min Varenie: 20 min Pripravené za: 30 min Fantastické kuracie soté so zeleninou a dusenou ryžou nie je nič zložité. Tu je overený recept ako si vďaka kuraciemu soté vyčarovať skvelý obed, alebo večeru. Fantastické kuracie soté Toto j
prejsť na článokPonúkame Vám prehľad marinád, ktoré sme pre Vás získali z rôznych kulinárskych zdrojov. Tieto marinády sú určené prevažne na kuracie, bravčové, ale aj na ryby či jahňacie alebo kto holduje vegetariánskym jedlám, nájdete tu aj tipy na marinádu k zelenine,
prejsť na článok