Určite poznáte dni, keď máte chuť na niečo iné, na nové chute. Aj tento recept vznikol takto. Chcela som použiť môj nový mix korenín, ktoré mi odporučil môj kamarát Fahmy z Egypta a kokosovú omáčku bez lepku a sóje od Mira a Aďa. Do toho som začala s mojou novou vášňou mikrobylinkami od Moniky, a nový recept bol na svete. Ak vás zaujímajú exotické chute šmrncnuté Thajskom a ich ryžou s mangom. Voilá. Nech sa páči. Recept píšem špeciálne na želanie pre Andrejku M., potom ako videla moje story. Na tento recept budete potrebovať: tmavá ryža hrozienka (ak chceš) mango (čerstvé či mrazené) hrášok lesné čučoriedky (ak chceš) maliny (na ozdobenie) kurkumu čo najlepšiu kvalitu (ja mám od Onlyfarms zo Sumatry, Indonézia, majú aj zázvor, škoricu, vanilku v top kvalite) rozmarín (Dávidkovo korenie) klinček mletý (Dávidkovo korenie) cibuľa sušená soľ (ja mám zbieranú z piesku na Lanzarote, kde som bola vo februári, jediný detail, tie kryštáliky sa nezmestia do solničky:D, na čo som prišla až potom) tmavú sopečnú soľ (ak chcete, má inú chuť) čierne korenie sushi omáčku Herbert bez lepku a sóje, Filipíny (Onlyfarms) mikrobylinky od Mamimicrogreens od Moniky (ďatelinka, moja srdcovka vždy a všade koriander, slnečnica, pak choi) morčacie mäso z farmy kupované online z Farmove Postup: Najskôr si dáte uvariť ryžu. Počas toho hodíš na panvicu hrášok a mango, pekne to opečieš. Potom si pridáš na mäso všetky tie koreniny, a to isté urobíš aj s ryžou, keď ju dovaríš. Na mäso som dala kokosovú omáčku, soľ, korenie, kurkumu, rozmarín a cibuľu. Na ryžu som dala soľ, korenie a mletý klinček. Keď to máte pripravené, zmiešate ryžu so zmesou s hráškom na panvici. Zvlášť na nerezovej panvici som si urobila mäsko tak, aby nebolo suché, takže to tam neopekajte príliš dlho. A keď to už máte všetko na tanieri, pridala som chrumkavé mikrobylinky, ktoré teraz do seba ládujem každý deň. Telo si to pýta Výhodou tohto receptu je, že je ľahký a rýchly s novými chuťami. A je bez lepku a mlieka:) Dobrú chuť. Ďalšie recepty bez lepku a mlieka nájdeš tu. Fotky z prípravy Ako prebiehala príprava: Príspevok Mango tmavá ryža s morčacím mäsom z farmy, mikrobylinkami a kokosovou omáčkou z Filipín je zobrazený ako prvý na Denisa Petráš.
Sezóna špargle je tu a určite odporúčame ju využiť naplno. Pripravili sme si pre vás recept na vynikajúcu pečenú špargľu s omáčkou. Dokonale lahodná chuť pečenej špargle a jemná syrová omáčka túto kombináciu si zamilujete ! Pečená špargľa so syrovo
prejsť na článokA hagyományos balatoni AKCENTA vitorlásversenyt idén a Czégény Ádám, Lanczendorfek József, Gammer-Nagy Gábor, Czégény Dimitra, Idei Balázs, Ferenzy Rita összeállítású Mango legénysége nyerte.
prejsť na článokSpoločnosť BASF, najväčšia chemická spoločnosť na svete a líder v oblasti výskumu a vývoja, opätovne dáva šancu startupom a inovátorom z 11 krajín strednej a juhovýchodnej Európy, vrátane Slovenska, zapojiť sa do súťaže BASF Innovation Hub. Účasť je bezpl
prejsť na článokCícer vás spolu s pestrofarebnou ryžou zasýti. Omáčka je dochutená tajnou ingredienciou korením Ras el Hanout kde je už namixované mix korenín: koriander, kurkuma, rasca, senovka grécka, paprika sladká, škorica, kardamóm, muškátový oriešok, klinček, aníz,
prejsť na článok/*! elementor - v3.5.0 - 12-12-2021 */ .elementor-widget-image{text-align:center}.elementor-widget-image a{display:inline-block}.elementor-widget-image a img[src$=".svg"]{width:48px}.elementor-widget-image img{vertical-align:middle;display:inline-block}
prejsť na článok