Manuel Aschwanden Investovanie na Slovensku je Good Idea

Zakladateľ a riaditeľ spoločnosti Optotune (www.optotune.sk), Manuel Aschwanden, už vo Švajčiarsku spoznal mnoho šikovných Slovákov a rozhodol sa teda investovať na Slovensku. Čo si o značke Slovenska myslí a ako môže spoločnosť Optotune pomôcť značke Slovenska sa dozviete vo videu. Manuel Aschwanden bol speakrom konferencie Bratislava Mice Day, ktorá sa uskutočnila v utorok 22. novembra 2016 v Bratislave ahovoril na nej o ambícii spoločnosti na Slovensko priniesť v najbližších rokoch významnú odbornú konferenciu svetového formátu zameranú na oblasť optoelektroniky a fotoniky. Video je v anglickom jazyku so slovenskými titulkami. Manuel Aschwanden je držiteľom titulov MSc v elektrotechnickom inžinierstve a PhD v nanotechnológiách na švajčiarskom federálnom inštitúte technológií v Zurichu (ETH Zurich). Okrem excelentných inžinierskych zručností nadobudol aj širokú škálu vedomostí v oblasti ekonómie počas jeho biznis štúdií na Imperial College v Londýne a na univerzite v Illinoise, Urbana Champaign. V spoločnosti Optotune zastáva funkciu CEO od roku 2008, ktorej je spoluzakladateľom a spoluvlastníkom. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); The post Manuel Aschwanden – Investovanie na Slovensku je Good Idea first appeared on BrandInstitute.

prejsť na článok

Investovanie jednoducho: #3 Investovanie je výhodné

Pracovať zadarmo, odmietnuť peknú večeru a zriecť sa letnej dovolenky. Robíme to radi, alebo si [] Článek Investovanie jednoducho: #3 Investovanie je výhodné se nejdříve objevil na rozumieminvesticiam.sk.

prejsť na článok

Investovanie jednoducho #6: Ako začať investovať

Investovanie je jednoduchšie, než sa zdá. Navyše je to skvelý nástroj na dosiahnutie finančnej stability [] Článek Investovanie jednoducho #6: Ako začať investovať se nejdříve objevil na rozumieminvesticiam.sk.

prejsť na článok

Investovanie jednoducho: #4 Aký je rozdiel medzi investovaním a sporením?

V ďalšom dieli nášho seriálu Investovanie jednoducho sa pozrieme na rozdiel medzi investovaním a sporením. [] Článek Investovanie jednoducho: #4 Aký je rozdiel medzi investovaním a sporením? se nejdříve objevil na rozumieminvesticiam.sk.

prejsť na článok

Investovanie jednoducho #6: Má zmysel investovať s málo peniazmi?

V ďalšom diele seriálu Investovanie jednoducho sa pozrieme na to, či má zmysel investovať aj s málo peniazmi. Článek Investovanie jednoducho #6: Má zmysel investovať s málo peniazmi? se nejdříve objevil na rozumieminvesticiam.sk.

prejsť na článok

How to Diagnose Car Problems If You Dont Know Much About Cars

If something goes wrong with your car and you dont know much about car repair, then its time to go to the shop and find out whats wrong. However, lots of people are understandably worried about getting ripped off—mechanics are pretty good at detecting whe

prejsť na článok