Zaujíma vás, ako funguje výroba korenín v našom závode v Dvoroch na Žitavou, čo všetko Mäspoma vyrába a aké plány má na nasledujúce roky? Prečítajte si článok z pera Doc. MVDr. Josefa Kameníka, Csc., MBA z Fakulty veterinárnej hygieny a ekológie Veterinárnej univerzity Brno, ktorý vyšiel v časopise Maso 4/2023. Časopis Maso je odborným časopisom pre výrobcov, spracovateľov a predajcov mäsa, mäsových výrobkov a lahôdok. The post Mäspoma v odbornom časopise Maso 4/2023 appeared first on Mäspoma.sk.
Júnové číslo časopisu Forbes (06/2023) sa intenzívne venuje slovenským rodinným firmám. Na Slovensku ich nie je málo, mnoho z nich vzniklo krátko po revolúcii a má tak za sebou už viac ako 30 rokov existencie a skúseností. Keď v roku 1991 Ján Kolesár star
prejsť na článokprispievam do časopisu UROB SI SÁM nečakané, ale o to viac potešilo Redakcia časopisu Urob si sám ma oslovila na spoluprácu pri jednom článku v časopise. Článok je venovaný výstavbe betónovej terasy a na stránkach májového čísla časopisu Urob The post Čl
prejsť na článokZapekaná cuketa v paradajkovej omáčke 3 4 porcie, príprava 20 minút, zapekanie 20 30 minút 3 stredne veľké cukety 200 g ricotty alebo hrudkového tvarohu 2 kúsky mozzrelly v náleve 1 vajce 1 ČL granulovaného cesnaku Mäspoma 1 ČL sušenej bazalky Mäspoma
prejsť na článokV štvrtom tohtoročnom čísle časopisu Atrium je zaujímavý článok, ktorý predstavuje novú produktovú líniu vonných sviečok COUNTRY CANDLE od KRINGLE CANDLE. Príspevok Napísali o nás v časopise Atrium 4/2017 zobrazený najskôr Lumaobjekt.
prejsť na článokPikantný chilli dip INGREDIENCIE 5 g koreniacej zmesi Dip Chilli 100 g jogurtu / kyslej smotany POSTUP: Koreniacu zmes Dip Chilli zmiešajte s jogurtom alebo kyslou smotanou a dobre premiešajte. Podávajte
prejsť na článok