Moderná dyhovaná predsieň na mieru s dizajnovým vešiakom v tvare stromu

Nádherný vstup do bytu pre nádherných ľudí Prírodný, moderný, romantický, upokojujúci a harmonizujúci vstupto všetko sme sa snažili vložiť do výroby tejto modernej dyhovanej predsiene na mieru. Hneď pri vstupe Vás upúta dyhovaný vešiak v tvare stromu, oproti vstupu sme vyrobili dyhovanú stenu s lamelami, taktiež sme vyrobili vstavané skrine na mieru, kde sa schováva aj práčka so sušičkou. Všetko praktické a zladené, podľa požiadaviek zákazníka. Ďakujeme nášmu zákazníkovi, za prejavenú dôveru našej práci.

prejsť na článok

Dyhovaná spálňa Prešov

Moderná dyhovaná spálňa, doplnená s frézovanými úchytkami v matnej sivej RAL farbe, v prírodnom štýle. Dubové lamely zjednocujú celý charakter bytu, priestor zväčšuje aj vstavané zrkadlo. Použité sú samozrejme kovania a výsuvy BLUM.

prejsť na článok

Spálňa na mieru: Moderná realizácia s lamelami

Spálňa je miestom oddychu, relaxu a obnovy našich síl. Preto je dôležité, aby bola útulná a prispôsobená našim potrebám a vkusu. Veríme že vás náš projekt inšpiruje k realizácii k spálni na mieru, tak ako ste po nej vždy túžili.

prejsť na článok

Výpredaj kuchynskej linky

Výpredaj kuchýň z výstavky Raz za čas, pri zmene výstavky kuchynského štúdia sa naskytne možnosť veľmi dobrej kúpy pre zákazníka. V prípade, že tvar, f

prejsť na článok

Moderná kuchyňa výpredaj z výstavky

Moderná kuchyňa z výstavky Moderná lakovaná kuchyňa z výstavky kuchynského štúdia v Banskej Bystrici. Elegantná kuchyňa s luxusným vzhľadom.

prejsť na článok