Na prenájom Obchodný priestor na Štefánikovej ulici, 63m2

Na prenájom Obchodný priestor na Štefánikovej ulici, 63m2 Ponuka 550 € / mes. Príspevok Na prenájom Obchodný priestor na Štefánikovej ulici, 63m2 je zobrazený ako prvý na STYLUS.

prejsť na článok

PRENÁJOM, OBCHODNÝ PRIESTOR, 135M2, LIMBOVÁ

PRENÁJOM, OBCHODNÝ PRIESTOR, 135M2, LIMBOVÁ Ponuka 4 € / mes. Príspevok PRENÁJOM, OBCHODNÝ PRIESTOR, 135M2, LIMBOVÁ je zobrazený ako prvý na STYLUS.

prejsť na článok

Obchodný priestor v pešej zóne Žiliny

Hľadáme obchodný priestor v pešej zóne Žiliny, na prízemí. Kontakt : 0903 950 350 E-mail : [email protected]

prejsť na článok

PRENÁJOM – KANCELÁRSKY PRIESTOR V CENTRE MESTA TRNAVA

PRENÁJOM – KANCELÁRSKY PRIESTOR V CENTRE MESTA TRNAVA Ponuka 430 € / mes. Príspevok PRENÁJOM – KANCELÁRSKY PRIESTOR V CENTRE MESTA TRNAVA je zobrazený ako prvý na STYLUS.

prejsť na článok

Na prenájom 2izbový byt, Nová Dubnica

Ponúkame Vám na prenájom, kompletne zariadený 2-izbový byt, na ulici SNP na druhom poschodí v Novej Dubnici.Samotný byt sa skladá zo vstupnej chodby, samostatnej spálne, obývačky s kuchyňou, balkónu, kúpeľne a wc.Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, vho

prejsť na článok

Obchodné priestory na prenájom v objekte Obchodnej galérie Naša

OBCHODNÉ PRIESTORY NA PRENÁJOM Ponúkame Vám na dlhodobý prenájom priestory ideálne pre kaviareň s letnou terasou, prevádzky služieb alebo obchodné priestory. Plocha: úžitková 79 m2 + priestor pre vonkajšiu terasu. Stav: holopriestor Typ prenájmu: dlhodobý

prejsť na článok