PRENÁJOM, OBCHODNÝ PRIESTOR, 135M2, LIMBOVÁ

PRENÁJOM, OBCHODNÝ PRIESTOR, 135M2, LIMBOVÁ Ponuka 4 € / mes. Príspevok PRENÁJOM, OBCHODNÝ PRIESTOR, 135M2, LIMBOVÁ je zobrazený ako prvý na STYLUS.

prejsť na článok

Na prenájom Obchodný priestor na Štefánikovej ulici, 63m2

Na prenájom Obchodný priestor na Štefánikovej ulici, 63m2 Ponuka 550 € / mes. Príspevok Na prenájom Obchodný priestor na Štefánikovej ulici, 63m2 je zobrazený ako prvý na STYLUS.

prejsť na článok

Obchodný priestor v pešej zóne Žiliny

Hľadáme obchodný priestor v pešej zóne Žiliny, na prízemí. Kontakt : 0903 950 350 E-mail : [email protected]

prejsť na článok

PRENÁJOM – KANCELÁRSKY PRIESTOR V CENTRE MESTA TRNAVA

PRENÁJOM – KANCELÁRSKY PRIESTOR V CENTRE MESTA TRNAVA Ponuka 430 € / mes. Príspevok PRENÁJOM – KANCELÁRSKY PRIESTOR V CENTRE MESTA TRNAVA je zobrazený ako prvý na STYLUS.

prejsť na článok

Obchodné priestory na prenájom v objekte Obchodnej galérie Naša

OBCHODNÉ PRIESTORY NA PRENÁJOM Ponúkame Vám na dlhodobý prenájom priestory ideálne pre kaviareň s letnou terasou, prevádzky služieb alebo obchodné priestory. Plocha: úžitková 79 m2 + priestor pre vonkajšiu terasu. Stav: holopriestor Typ prenájmu: dlhodobý

prejsť na článok

Kancelársky priestor na prenájom, 44 m2.

Ponúkame na prenájom klimatizovaný kancelársky priestor nachádzajúci sa v administratívnom komplexe na sídlisku Hliny situovaný pri hlavnej ceste, s výbornou dostupnosťou z centra mesta a diaľnice D1. Bol komplexne zrekonštruovaný na kancelárske priestor

prejsť na článok