Nakladaný hermelín

Nakladaný hermelín je tradičné jedlo, ktoré sa zabývalo v slovenských reštauráciách a hlavne pivniciach hneď vedľa utopencov alebo chlebov s olomouckými syrečkami. Tento pokrm má mnoho svojich priaznivcov a aj to je jeden z dôvodov, prečo sa jeho príprava udomácnila a varianty jeho prípravy sa od seba veľmi líšia. Nakladanie syrov na Slovensku a v Čechách má všeobecne dlhú históriu, avšak aj na tomto pomerne jednoduchom jedle sa toho dá veľa pokaziť.

prejsť na článok

Nakladaný hermelín

Recept poslal Igor, Trstená Ingrediencie (4 porcie) 300 ml slnečnicového alebo olivového oleja 4 hermelíny 1 veľkú cibuľu 5 ks kapie 4 strúčiky cesnaku 1 ČL mletej sladkej papriky 20 ks celého čierneho korenia 10 ks celého nového korenia 2 bobkové listy

prejsť na článok

Česká kuchyňa

Sezónna ponuka Marec 2023 Nakladaný hermelín, pečená kapie, topinky

prejsť na článok

Leto je tu

Už je leto a čo viac by si mohol človek priať? Presne na toto obdobie som čakala a doslova som odpočítavala mesiace, kedy zase bude leto a ono už tu konečne je. A ja mám opäť pozitívnu náladu, pretože leto jednoducho milujem. Ako si spríjemniť leto? V let

prejsť na článok

McCain receptové inšpirácie pre vaše kulinárske dobrodružstvá

Varenie - Príprava jedál Určite súhlasíte, že skvelé jedlo má byť pripravené s láskou. Najmä, ak ide o našich blízkych. Už dávno však neplatí, že by ste kvôli výborným pochúťkam mali stráviť hodiny v kuchyni. S McCain výrobkami určenými na prípravu peče

prejsť na článok

Liehoslavenstvá

Bibleja Bibleja, alebo aj Písmo Zjeté, je hlavnou knihou Svedkov Liehovových. V nej a vo víne je skrytá pravda. Tu zapísané sú slová, ktoré vyslovil Liehova skrz ústa netriezvych prorokov. Čítaj s hladinkou a porozume

prejsť na článok