Naša história

Originálne české drevené stavebnice sú s vami od roku 1991. V dnešnej ponuke máme viac ako 50 zlepovacích alebo skladacích stavebníc.

prejsť na článok

Japonský Koi: Stručná história

História japonskeho koi kapra nie je bežne známa, aj fanatici KOI podstate nevedia odkial pochádza! História Koi je veľmi prepracovaná a dáva vám nový rešpekt pre tieto pružné ryby.

prejsť na článok

História spoločnosti

Spoločnosť ArchoGraf s.r.o. bola založená začiatkom roka 2014. Vznikla transformáciou živnostenského podnikania a to najmä z dôvodu potreby vytvorenia stabilnej stavebnej spoločnosti so silným regionálnym zázemím a so strategickým zámerom stavebnej činnos

prejsť na článok

Tym (Branson): História značky inovatívnych traktorov

Tym (Branson) je renomovaná značka v oblasti výroby traktorov, ktorá sa za uplynulé desaťročia etablovala ako jeden z popredných hráčov na trhu. Značka je známa svojou kvalitou, spoľahlivosťou a inováciami, ktoré prinášajú moderné riešenia pre poľnohospod

prejsť na článok

Naša spoločnosť bola ocenená!

Lawrenow OHG urobil meno v regióne Regensburg Nemecko ako jedna z najinovatívnejších spoločností. Odborníci na jednotlivé technológie značenia sú skúsení, kompetentní a spoľahliví. Čistý dizajn a celosvetový servis . The post Naša spoločnosť bola ocenená!

prejsť na článok

Aranžmány

Kvetové aranžmány sú od nepamäti súčasťou ľudskej kultúry a tradícií, zdobia priestory a symbolizujú rôzne udalosti a míľniky v živote. Ich história, účel a význam sa vyvíjali a menili, avšak ich schopnosť prinášať krásu do priestoru zostáva nezmenená.

prejsť na článok