Nové Apple Watch 10 možno neprinesú až také zásadné zmeny

Nové Apple Watch 10 prinesú väčší displej, štíhlejší dizajn a rýchlejší výkon, ale pri pridaní nových zdravotných funkcií možno ostaneme sklamaný. Nové Apple Watch 10 nakoniec neprinesú až také zásadné vylepšenia ako sa očakávalo. Mark Gurman z Bloombergu vo svojom bulletine Power On uvádza, že oba modely Apple Watch Series 10, s kódovými označeniami N217 a N218, budú tento rok disponovať väčšími displejmi. Väčší z týchto dvoch modelov bude mať obrazovku podobnú tej na Apple Watch Ultra. Podľa uniknutých schém bude väčší model Apple Watch Series 10 vybavený 2-palcovým displejom, ktorý bude o niečo väčší než 1,93-palcový displej Apple Watch Ultra. Nové Apple Watch 10 budú tiež tenšia, aj keď samotný dizajn sa výrazne nezmení. 14. júna 2024 Flash SprávyApple WatchWatchOS Medzi novinky WatchOS 11 patria aj Live Activities Nové Apple Watch 10 a Apple Watch Ultra 3 dostanú tento rok výkonnejší procesor, čo by mohlo „položiť základy pre budúce vylepšenia AI“, avšak Apple nemá momentálne v pláne implementovať celú sadu funkcií Apple Intelligence do Apple Watch. Čo sa týka nových zdravotných funkcií, predchádzajúce správy naznačovali, že Apple Watch Series 10 by mohla pridať monitorovanie krvného tlaku a spánkového apnoe. Avšak, Bloomberg dnes uviedol, že Apple narazil na vážne problémy pri vývoji týchto technológií. Testy hypertenznej technológie neboli tak spoľahlivé, ako sa očakávalo, čo môže oddialiť jej vydanie o ďalší rok. Keď bude táto funkcia dostupná, bude zobrazovať trendy krvného tlaku v priebehu času, podobne ako súčasná funkcia sledovania telesnej teploty. 4. marca 2023 Flash SprávyiPhoneŠpekulácie iPhone 15 Pro by mal dostať vylepšený LIDAR skener Funkcia detekcie spánkového apnoe bude prepojená s údajmi o nasýtení krvi kyslíkom. V súčasnosti modely Apple Watch v USA neponúkajú monitorovanie kyslíka v krvi kvôli zákazu dovozu ITC. Apple bude musieť tento problém vyriešiť do septembra alebo nájsť alternatívne riešenie, prípadne môže oznámiť túto funkciu s oneskoreným vydaním.

prejsť na článok

Nové Apple Watch SE by mohli mať plastové telo nie z hliníka

Mark Gurman z Bloomberg dnes informoval, že nové Apple Watch SE by mohli mať plastové puzdro, namiesto hliníkového ako pri klasických Watch. Nové Apple Watch SE by mohli mať plastové telo namies

prejsť na článok

Čo robiť, keď si kúpiš Apple Watch

RFOUR prináša rady, čo by si mal spraviť, ak si si zadovážil Apple Watch a nevieš ako ďalej.

prejsť na článok

Smart hodinky Apple Watch sú nabité funkciami! Čo všetko dokážu?

Trendom roku 2023 majú byť jednoznačne smart hodinky, a to v pánskom i dámskom prevedení. Apple Watch patria medzi tie, ktoré sú vskutku nabité funkciami.

prejsť na článok

Nová Siri pravdepodobne nepríde ešte tento rok 2024, Kedy sa jej dočkáme?

Podľa Marka Gurmana z agentúry Bloomberg je nepravdepodobné, že nová Siri bude dostupná pri prvotnom spustení Apple Intelligence koncom tohto roka. Nová Siri nebude dostupná už tento rok, ale až

prejsť na článok

iPhone už od 459 €, Mac od 499 €: Priprav sa na 3 dni zliav v iStores naplno

Plánuješ tento rok obdariť svojich blízkych novým iPhonom, Apple Watch alebo MacBookom Air? Tvoj najbližší Apple expert iStores prináša špeciálnu ponuku, aká tu už do konca roka nebude.

prejsť na článok