Nové Apple Watch SE by mohli mať plastové telo nie z hliníka

Mark Gurman z Bloomberg dnes informoval, že nové Apple Watch SE by mohli mať plastové puzdro, namiesto hliníkového ako pri klasických Watch. Nové Apple Watch SE by mohli mať plastové telo namiesto hliníkového, čo by prinieslo zníženie ceny. Gurman uvideol, že Apple vyvíja nové Apple Watch SE s pevným plastovým puzdrom namiesto eloxovaného hliníka. Predpokladá, že tento krok by mohol byť súčasťou stratégie Apple na zníženie výrobných nákladov týchto hodiniek. Súčasná verzia Apple Watch SE sa predáva za 249 dolárov, zatiaľ čo najlacnejší konkurenčný model od Samsungu, Galaxy Watch FE, je k dispozícii za 199 dolárov. 24. januára 2023 HomePodFlash SprávyHomeKit O nový HomePod je pravdebodobne veľký záujem? V roku 2013 Apple predstavil iPhone 5C, ktorý mal plastový kryt, čo bolo vnímané ako menej luxusná alternatíva k predchádzajúcim modelom s kovovým povrchom. Tento polykarbonátový kryt bol dostupný v rôznych žiarivých farbách. Produkt bol kontroverzný, keďže kritici tvrdili, že plastový kryt znižoval hodnotu telefónu a niektorí spotrebitelia sa sťažovali, že cena bola stále príliš vysoká na produkt, ktorý považovali za menejcenný. 26. marca 2024 Flash SprávyiOSiPadOSVisionOS Aké chyby opravuje aktualizácia iOS 17.4.1?

prejsť na článok

Čo robiť, keď si kúpiš Apple Watch

RFOUR prináša rady, čo by si mal spraviť, ak si si zadovážil Apple Watch a nevieš ako ďalej.

prejsť na článok

Nové Apple Watch 10 možno neprinesú až také zásadné zmeny

Nové Apple Watch 10 prinesú väčší displej, štíhlejší dizajn a rýchlejší výkon, ale pri pridaní nových zdravotných funkcií možno ostaneme sklamaný. Nové Apple Watch 10 nakoniec neprinesú až také

prejsť na článok

Smart hodinky Apple Watch sú nabité funkciami! Čo všetko dokážu?

Trendom roku 2023 majú byť jednoznačne smart hodinky, a to v pánskom i dámskom prevedení. Apple Watch patria medzi tie, ktoré sú vskutku nabité funkciami.

prejsť na článok

Nová Siri pravdepodobne nepríde ešte tento rok 2024, Kedy sa jej dočkáme?

Podľa Marka Gurmana z agentúry Bloomberg je nepravdepodobné, že nová Siri bude dostupná pri prvotnom spustení Apple Intelligence koncom tohto roka. Nová Siri nebude dostupná už tento rok, ale až

prejsť na článok

iPhone už od 459 €, Mac od 499 €: Priprav sa na 3 dni zliav v iStores naplno

Plánuješ tento rok obdariť svojich blízkych novým iPhonom, Apple Watch alebo MacBookom Air? Tvoj najbližší Apple expert iStores prináša špeciálnu ponuku, aká tu už do konca roka nebude.

prejsť na článok