O ovsenom oleji

Všetky produkty Forme Essentials obsahujú ovsený olej extrahovaný z ovsa pestovaného vo Fínsku. V skutočnosti je Fínsko štvrtým najväčším producentom ovsa na svete. Ovsený olej sa získava zo zŕn pomocou extrakcie superkritickým oxidom uhličitým, ktorá je šetrná k životnému prostrediu, čím sa zachovávajú všestranné výhody oleja. Ovsený olej je známy tým, že je prospešný pre problematickú a obzvlášť citlivú pokožku (napr. atopická pokožka, psoriáza, kontaktná dermatitída), vďaka čomu sa dokonale hodí do produktov starostlivosti o vlasy. Okrem toho, že je vegánsky ovsený olej je aj bezlepkový. Je dobrým zdrojom omega mastných kyselín, vitamínu E, antioxidantov, ceramidov a avenantramidov. Spolu s ďalšími aktívnymi zložkami pomáha chrániť epidermis a vlasy pred vonkajším stresom, ako je škodlivé UV žiarenie a voľné radikály. Tento všestranný kondicionér pomáha udržiavať a posilňovať bariérovú funkciu pokožky a vlasov. Pomáha zmierniť svrbenie a lokálny zápal. Dodáva vlasom ovládateľnosť a hebkosť, zlepšuje celkový stav. Ovsený olej je ľahký a ľahko sa vstrebáva bez zaťažovania vlasov. (c) Vesa Rämö Vedúci laboratória, vývoj produktov

prejsť na článok

Blog pravyarganovyolej.sk pre Vás

Všetko o arganovom oleji, opunciovom oleji a kozmetike z Mŕtveho mora nájdete na našom blogu, kde pravidelne uverejňujeme mnoho zaujímavých článkov.

prejsť na článok

Balzamiková teplá omáčka

Pr sady: 1 ks mal cibuľa Počet porci : 2 1ČL masla Čas pr pravy: 10 min t 1ČL olivov olej 1ČL hladk m ka 3PL Balzamikov ocot s pr chuťou hľuzoviek 100ml Voda alebo v var 1PL smotana na ľahanie soľ, cukor Postup: Cibuľu nakr jame na jemno a na panvici

prejsť na článok

Ces. s paradajkovou omáčkou

Ingrediencie: Hrsť sušených hríbov, 1cibuľa, 2strúčiky cesnaku, 200ml šľahačkovej smotany, olivový olej, soľ, mleté čierne korenie, čerstvá bazalka a strúhaný parmezán. Cestoviny podľa výberu ( doporučujeme Tagliatelle ). Postup prípravy: Hríby n

prejsť na článok

Cestoviny s hríbovou omáčkou

( ala Sisi ) Ingrediencie: Hrsť sušených hríbov, 1cibuľa, 2strúčiky cesnaku, 200ml šľahačkovej smotany, olivový olej, soľ, mleté čierne korenie, čerstvá bazalka a strúhaný parmezán. Cestoviny podľa výberu ( doporučujeme Tagliatelle ). Postup príp

prejsť na článok

Vegánske jarné rolky s tofu a čerstvou zeleninou

Jarné obdobie prináša živú atmosféru a túžbu po sviežosti a lahodných chutiach. Pre tých, ktorí uprednostňujú vegánsku stravu, je však niekedy ťažké nájsť vhodné recepty, ktoré spájajú sezónnu zeleninu s bohatou chuťou. Našťastie, máme pre vás recept na d

prejsť na článok