Obilniny na ktoré zabúdame (pokračovanie)

Dnes sa opäť pozrieme na niektoré druhy zabudnutých obilnín. Konkrétne si predstavíme pšeno, amarant, a tiež aj kamut. Ak sa chcete dozvedieť viac, tak len smelo čítajte ďalej. :)

prejsť na článok

Obilniny na ktoré zabúdame

Slováci zabúdajú na zdravé jedlá a miesto toho dávajú prednosť nezdravému a rýchlemu stravovaniu. Profesor Ján Plesník tvrdí, že základom výživy obyvateľstva nielen na Slovensku, ale na celom svete, sa stáva len niekoľko plodín, ktoré môžeme bez problémov

prejsť na článok

Internet v Rakúsku (pokračovanie)

Internet v Rakúsku (pokračovanie) petiar Po, 14. 09. 2015 - 18:35

prejsť na článok

Nikdy nejedzte vajíčka s mäsom, ani obilniny s medom

Nesprávne kombinácie potravín vám dokážu poriadne skomplikovať trávenie a prispievajú k spusteniu nebezpečných hnilobných procesov. Ak máte problémy s trávením, nadúvaním alebo fyzickou či duševnou výkonnosťou, skúste eliminovať zo svojho jedálnička niekt

prejsť na článok

Vianočné spomalenie

Ako bežec trénujem po celý rok. Jeden z tréningov v zamrznutom lese mi pripomenul to, na čo počas vianočných sviatkov zabúdame. Zvyknem hovorievať, že nikto neocení jar tak ako bežci. Zimná bežecká príprava prebieha zväčša v mrazoch a tme. Preto sa veľmi

prejsť na článok

Generácia Z: Zombies

V septembri prinášame v réžii Jána Šimka štvrté pokračovanie projektu tolerancie Generácia Z. Viac informácií a vstupenky Článok Generácia Z: Zombies je zobrazený ako prvý na DPOH - Divadlo P. O. Hviezdoslava.

prejsť na článok