Vážení zákazníci a obchodní partneri, s koncom leta a prichádzajúcou jeseňou plánujeme zmeny v našom sortimente. Rozlúčime s Cyrilovými zemiačikmi s príchuťou chrenu a octu. Ale nezúfajte, stálice ako soľ, cesnak a obľúbená horčica zostávajú. Navyše pre vás chystáme limitované edície úplne nových príchutí, ktoré zatiaľ držíme v tajnosti…:) .fusion-body .fusion-builder-column-3{width:100% !important;margin-top : 0px;margin-bottom : 0px;}.fusion-builder-column-3 > .fusion-column-wrapper {padding-top : 0px !important;padding-right : 0px !important;margin-right : 1.92%;padding-bottom : 0px !important;padding-left : 0px !important;margin-left : 1.92%;}@media only screen and (max-width:1024px) {.fusion-body .fusion-builder-column-3{width:100% !important;}.fusion-builder-column-3 > .fusion-column-wrapper {margin-right : 1.92%;margin-left : 1.92%;}}@media only screen and (max-width:640px) {.fusion-body .fusion-builder-column-3{width:100% !important;}.fusion-builder-column-3 > .fusion-column-wrapper {margin-right : 1.92%;margin-left : 1.92%;}}.fusion-body .fusion-flex-container.fusion-builder-row-3{ padding-top : 0px;margin-top : 0px;padding-right : 10%;padding-bottom : 0px;margin-bottom : 0px;padding-left : 10%;}
Využijeme plody prírody na precvičenie váženia a premeny jednotiek. Okrem toho si oprášime zručnosti z bežného života. TÉMA: spracovanie ovocia CIEĽ: Precvičiť premenu jednotiek, sčítavanie, odčítavanie, používanie váh a spôsoby spracovania ovocia. VEK:
V pondelok 5. júna 2023 sa konalo slávnostné vyhlásenie najúspešnejších športovcov, trénerov a zaslúžilých funkcionárov okresu a mesta Šaľa za rok 2022. Vyhlasovanie organizuje Asociácia telovýchovných jednôt a klubov okresu Šaľa a mesto Šaľa. Ocenení bo
prejsť na článokUvedomíme si chemické procesy v bežnom živote a všímajme si ich v každodenných situáciach TÉMA: chemické a biologické procesy, organická chémia CIEĽ: Zopakovať si chemické a biologické procesy bežné v kuchyni. VEK: 1. a 2. ročník SŠ DOBA TRVANIA: 45
Termin konania je 3. 4. 9. 2021 Čaká nás piaty ročník výstavy mladých umelcov platformy SIROTINEC.Vernisáž sa bude konať v prvý septembrový piatok, 03.09.2021, sprievodný program bude pokračovať do soboty 04.09.2021. Zvolenou témou, ktorá nás bude ten
prejsť na článokPrint Kozľacina s kôprovou omáčkou IngredientsSuroviny na prípravu mäsa½kgkozľacieho mäsa½kgbravčového pliecka1kscibuľaolej(podľa chuti)soľ(podľa chuti)mleté korenie štyroch farieb(podľa chuti)mletá červená paprika(podľa chuti)Suroviny na p