Október I.

Prvé dva októbrové týždne sme sa v Little Monkey intenzívne ponorili do jesenných tém. Otláčali sme si listy, maľovali príbeh listov a na našich expedíciách zbierali gaštany a žalude. Navštívili sme náš obľúbený sad Janka Kráľa a máme za sebou aj prvú lesnú výpravu na Železnú Studienku, kde sa nám podarilo dôjsť až k nášmu obľúbenému altánku - v priebehu roka sa budú trasy predlžovať :) Začali sme aj s krúžkami. V rámci utorkových doobedí si niektorí naši škôlkari vylepšujú jemnú a hrubú motoriku na lezeckej stene, dvakrát do týždňa prežívajú hravé stretnutia s angličtinou s Jolly Phonics a v pondelok objavujú taje hudby a rytmu s Janom Boldišom. Naši predškoláci si na krúžku keramiky vykrútili a naglazovali hrnčeky. Začali sa aj obľúbené Cvičenia s jazýčkom,na ktorých sa študentka logopédie Ivanka počas individuálnych stretnutí s deťmi venuje rečovej výchove. Raz do mesiaca k nám prichádza lektorka cirkusu, aby podučila deti akrobacii a cirkusovým kúskom. Doobedia samozrejme patria práci s materiálom, kým poobedia okrem krúžkov deti venujú údržbe prostredia a s Luckou výtvarnym dielničkám. Streda znamená pokus a veda. S deťmi budeme v priebehu roka formou hravých pokusov objavovať fyzikálne zákonitosti nášho sveta. Na záhrade deti usilovne zametajú napadané listy, intenzívne pracujú v bahnovisku a pieskovisku a vyrábajú „burčák“ z našej hroznovej úrody. Pokračujeme aj v narodeninových oslavách a všetci svorne pomáhame novým deťom spoznávať naše prostredie a zvyky, aby sa tu cítili bezpečne a príjemne.  

prejsť na článok

Október v O.D. o RODINE S POSLANÍM

NOVÁ SÉRIA PRAKTICKÝCH VYUČOVANÍ UŽ OD ZAJTRA V O.D! Existuje miesto, kde človek zažíva to najväčšie nadšenie, najväčšiu RADOSŤ, najkrajší pocit BYTIA, sebarealizácie miesto, kde sa SNY stávajú skutočnosťou, miesto, kde je človek obohatený v prijímaní i D

prejsť na článok

NOVÉ KURZY LADYWORK Október 2021

Ladywork je 9-týždňový program, ktorý je primárne zameraný na nápravu popôrodnej diastázy, posilnenie svalov panvového dna vo všetkých vrstvách a reaktiváciu celého, ženského jadra.

prejsť na článok

Barbara Marek

Október 2022 Krátky zostrih Prehrať video

prejsť na článok

NOVÉ KURZY OKTÓBER DECEMBER 2022

Ladywork je 9-týždňový program, ktorý je primárne zameraný na nápravu popôrodnej diastázy, posilnenie svalov panvového dna vo všetkých vrstvách a reaktiváciu celého, ženského jadra.

prejsť na článok

Urban svadba v galérii Nedbalka

const searchread_641c40b3db70ca31849b905b = `Urban svadba v galérii Nedbalka Peťa a Peťo a Joy Október 8, 2022 Šaty Yoora Studio Obrad Galéria Nedbalka  Priestor Kulturama Hudba PARA: To Okolo Nás View Full Gallery`; The post Urban svadba v galérii N

prejsť na článok