Posledné dva roky priniesli aj nám množstvo výziev, komplikacií ale aj príležitostí posunúť sa ďalej. Radi by sme sa preto podelili o významný míľnik spoločnosti emst s.r.o. Od februára 2022 nás môžete prísť navštíviť do priestorov LUXE Biznis centra na Bárdošovej ulici v Bratislave. Otvorenie bratislavskej kancelárie nám umožňuje byť bližšie k zahraničným, ale aj domácim klientom a poskytuje priestor pre stretnutia našej novej firmy EMST - Industry Solutions (ktorej vznik v Českej republike je vyústením dlhodobej spolupráce s Industry Solutions). Naším cieľom je aj zintenzívniť kontakt s univerzitami a ponúknuť študentom možnosť spolupráce na semestrálnych, bakalárskych či diplomových prácach, ako aj umožniť nadobudnúť praktické skúsenosti s automatizáciou. Veríme, že spolupráca so študentmi a možnosť práce v nových bratislavských priestoroch nám pomôže nájsť ľudí, ktorí by mohli posilniť náš emst tím. Šikovných a kvalitných ľudí hľadáme neustále. Budeme radi ak nás prídete navštíviť.
Generálny riaditeľ NOC a zástupca spoločnosti Plaut Slovensko, s.r.o. odovzdali Evanjelickej základnej škole v Bratislave 5 nových počítačov. Článok Notebooky od NOC a Plaut Slovensko, s.r.o. pre EZŠ Bratislava zverejnilo Národné osvetové centrum - Kultúr
prejsť na článokVážení rodičia, vzhľadom k tomu, že sa blíži otvorenie našej MŠ a my stále čakáme na všetky podmienky/pokyny nástupu, o vnútorných pravidlách a konkrétnych organizačných usmerneniach Vás budeme informovať e-mailom. V emaily, ktorý Vám v dohľadnej dobe poš
prejsť na článokRealizácia rekonštrukcie rodinného domu. Na objekte sa menila pôvodná dispozícia miestností búraním pôvodných a vymurovaním nových priečok, zároveň bolo nadstavené nové ustúpené podlažie, s murovanou a oceľovou nosnou konštrukciou. Súčasťou dodávky boli a
prejsť na článokChceli by ste si otvoriť reštauráciu, kaviareň, pizzeriu či krčmu? Netušíte, čo všetko pri tom treba zariadiť? Aké povinnosti čakajú tých, ktorý sa pustia do tohto typu podnikania? Spísali sme Príspevok Čo všetko je potrebné pre otvorenie gastro prevádzky
prejsť na článok