Chceli by ste si otvoriť reštauráciu, kaviareň, pizzeriu či krčmu? Netušíte, čo všetko pri tom treba zariadiť? Aké povinnosti čakajú tých, ktorý sa pustia do tohto typu podnikania? Spísali sme Príspevok Čo všetko je potrebné pre otvorenie gastro prevádzky je zobrazený ako prvý na Najlacnejšie meradlá.
Bratislava 17. decembra 2021 – Potravinári a cestovný ruch sa opäť dohodli na projekte presunu pracovnej sily z gastro prevádzok do podnikov na výrobu potravín. Prísne opatrenia na zabránenie šírenia pandémie spôsobenej ochorením COVID-19 na jednej strane
prejsť na článokVážení rodičia, vzhľadom k tomu, že sa blíži otvorenie našej MŠ a my stále čakáme na všetky podmienky/pokyny nástupu, o vnútorných pravidlách a konkrétnych organizačných usmerneniach Vás budeme informovať e-mailom. V emaily, ktorý Vám v dohľadnej dobe poš
prejsť na článokGastro sektor v prebiehajúcej tretej vlne bude mať už 24 okresoch povinne zatvorené prevádzky. Napriek zdvojnásobenie čiernych okresov najviac postihnutý sektor pandémiou nedostáva od štátu žiadnu pomoc, upozorňujú na to gastro združenia a ich dodávatelia
prejsť na článokVážení členovia vlády Slovenskej republiky, V Bratislave, 29.4. 2021 dovoľujeme si obrátiť sa na Vás v mene podnikateľov, ktorí bojujú za záchranu gastro sektora na Slovensku – či už prostredníctvom nových iniciatív alebo v rámci etablovaných záujmo
prejsť na článok