Papája - nákup, konzumácia, recepty

Pred Vianocami trhy s ovocím často zaplavia aj mnohé druhy exotického tropického ovocia. Jedným z nich je aj ovocie tvarom pripomínajúce škaredší melón, či hrušku - papája. Jej dužina má lososovo-ružovú až oranžovo-žltú farbu. Tá je mäkká, šťavnatá. Upros

prejsť na článok

Bezlepkové recepty s tapiokovou múkou

Tapioková múka je veľmi obľúbená aj vnašich končinách, pretože obsahuje veľa vlákniny, čím pôsobí ako prírodné probiotikum ajej konzumácia je teda výbornou prevenciou proti chorobám hrubého čreva. Okrem toho obsahuje veľa vitamínov skupiny B, kyselinu lis

prejsť na článok

Milujete papáje? Prezradíme vám, ako prospieva zdraviu

Na trhu sa to teraz len tak hemží vynikajúcim exotickým ovocím. Pre zimu je exotické ovocie typické, rovnako ako pre letné horúce mesiace nektárinky, broskyne a marhule. Aj keď exotické ovocie nie je najlacnejšie, oplatí sa doň investovať. Mnohé druhy sú

prejsť na článok

Ako a prečo jesť papáju

Papája je chutné a zdravé subtropické ovocie, ktoré ste už určite videli aj na pultoch slovenských obchodov. Ak ste ho doteraz neochutnali len preto, že ste nevedeli ako na to, prišiel čas :) to napraviť.

prejsť na článok

Upečte si kváskový chlieb!

V našich zemepisných šírkach je konzumácia príloh v podobe cestovín, ryže, zemiakov, chleba a pečiva tradičnou základňou celkovej skladby potravy. Viac ako vlastná je nám konzumácia chleba a pečiva. Čo je na tom zlé?

prejsť na článok

Orechové dobroty

Ako sme vám nedávno sľúbili, prinášame vám recepty na orechové vianočné dobroty. Tieto recepty sú naozaj veľmi jednoduché a koláčiky sú vynikajúce. :)

prejsť na článok